Konya'da hukuk fakültesi var mı?

İçindekiler:

  1. Konya'da hukuk fakültesi var mı?
  2. Konya hukuk için kaç net?
  3. Selçuk hukukta hazırlık var mı?
  4. Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı kim?
  5. KTO Hukuk kaç para?
  6. KTO Karatay Hukuk hazırlık zorunlu mu?
  7. Yalova Hukuk yıllık mı dönemlik mi?
  8. Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi ne zaman açıldı?
  9. Onursal Cin Kimdir?
  10. KTO Karatay hukuk ingilizce mi?

Konya'da hukuk fakültesi var mı?

KTO Karatay Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde teorik bilgilerin yanı sıra uygulamaya dönük bir eğitim verilmesi de öngörülmüştür. Fakülte binamızın Konya adliyesinin çok yakınında oluşu bu bakımdan önemli bir avantaj elde etmektedir. ... Fakültemiz 20 eğitim öğretim yılında ilk mezunlarını vermiştir.

Konya hukuk için kaç net?

2020 YKS EA 340 Puan Almak İçin : 60 net TYT ve 52 net AYT veya 69 net TYT ve 50 net AYT yeterli olacaktır. Bu netler ile Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi hukuk fakültesi (İ. Ö.) kazanılabilecektir.

Selçuk hukukta hazırlık var mı?

Fakültede hazırlık bulunmamaktadır. 1. sınıfta haftada 2 saat zorunlu İngilizce ders vardır fakat dönem başında muafiyet sınavından geçerseniz bu dersten muaf sayılırsınız. ... ​Farabi, Erasmus, Mevlana gibi programlarla birlikte Üniversitenin ayrıca Avrupa'da bulunan birçok Fakülte ile de anlaşmalıdır.

Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı kim?

HUKUK FAKÜLTESİ YÖNETİM VE İDARİ PERSONEL TELEFON LİSTESİ
Prof.Dr. Ümit Süleyman ÜSTÜNDekan2233237
Doç.Dr. Mehmet AKÇAALDekan Yardımcısı2233258
Dr.Öğretim Üyesi Ebru Tüzemen ATİKDekan Yardımcısı2233263
Mahmut ÖZDEMİRFakülte Sekreteri2233266
Fatma ECEVİTÖzel Kalem2233237
24 satır daha

KTO Hukuk kaç para?

2021-2022 eğitim ve öğretim yılında yıllık öğrenim ücreti, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi, Yabancı Diller Yüksekokulu ile İngilizce ve Arapça Hazırlık Programları 39.000 TL, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi 40.000 TL, Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi 43.000 TL, Hukuk ...

KTO Karatay Hukuk hazırlık zorunlu mu?

Vakıf üniversitelerinde genellikle yabancı dil hazırlık sınıfları da bulunmaktadır. Böylece eğitim süresi beş yıla çıkmaktadır. KTO Karatay Üniversitesi Hukuk Fakültesinde ise hazırlık sınıfı açılmamıştır. ... Böylece hazırlık sınıfında okutulacak yabancı dil dersleri dört yıla yayılmıştır.

Yalova Hukuk yıllık mı dönemlik mi?

Dönemlik sistem uygulanmaktadır. Güz ve Bahar dönemi olarak geçmektedir. Her dönem vize ve final yapılmaktadır. %40 vize etkisi %60 final etkisi olmaktadır.

Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi ne zaman açıldı?

Selçuk Üniversitesi bünyesinde 1983 tarihinde kurulan hukuk fakültemiz ise kuruluş itibariyle Türkiye nin en kadim, ilk 5 hukuk fakültesi arasındadır.

Onursal Cin Kimdir?

Onursal Cin,Akademik, Hukuk, Hukuk Üzerinekategorilerindeeserler yazmışbir yazardır. Ceza Muhakemesi Hukuku - Temel Bilgiler kitabının yazarıdır. ... Onursal Cin tarafından yazılan son kitap"Ceza Muhakemesi Hukuku - Temel Bilgiler", Palet Yayınları tarafından okurların beğenisine sunulmuştur.

KTO Karatay hukuk ingilizce mi?

KTO Karatay Üniversitesi Hukuk Fakültesinde ise hazırlık sınıfı açılmamıştır. Ancak öğrencilerimize bir yabancı dili iyi derecede öğretebilmek amacıyla her dönem için haftalık 5-6 saat yabancı dil dersi öngörülmüştür. Böylece hazırlık sınıfında okutulacak yabancı dil dersleri dört yıla yayılmıştır.