LoL AD ve AP ne demek?

İçindekiler:

  1. LoL AD ve AP ne demek?
  2. AP hero ne demek?
  3. Oyunlarda AP nedir?
  4. AP nin açılımı nedir?
  5. AP ne demek türkçe?
  6. AP kısaltması nedir?
  7. Solo hangi koridor?
  8. Mid lol ne demek?

LoL AD ve AP ne demek?

Ap yetenek gücü demektir büyücü karakterler kullanır. Ad saldırı gücü demektir yakıncı ve nişancı karakterler kullanır.

AP hero ne demek?

AP - Yetenek gücü. AS - Saldırı hızı. Assassin - Suikastçı. Akali, Zed, Kha'Zix gibi arka taraflara sızıp rakibin taşıyıcılarını kolayca tekleyebilen şampiyonlar için kullanılır.

Oyunlarda AP nedir?

AP (Ability Power): Yetenek Gücü. Genellikle büyü hasarı kimi zamansa fiziksel hasar veren bazı şampiyon yeteneklerinin etkisini arttırmaya yarar. ARAM (All Random All Mid): Şampiyonların rastgele seçildiği ve herkesin ortadaki koridordan gittiği oyun türü.

AP nin açılımı nedir?

İleri Düzey Yerleştirme Programı olarak da adlandırılan Advanced Placement (AP) programı, Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) uygulanan ve oradan tüm dünyaya yayılan, eğitimde mükemmeliyeti hedefleyen güçlü, kapsamlı ve çok çalışmayı gerektiren bir programdır.

AP ne demek türkçe?

açılımı 'Associated Press' olan kısaltmadır.

AP kısaltması nedir?

açılımı 'Associated Press' olan kısaltmadır.

Solo hangi koridor?

Solo lane, oyun haritasında (Sihirdar Vadisi) en üstte yer alan koridoru ve bu koridorda mücadele eden şampiyonu ifade etmek için kullanılır. Bu koridora 'Top Lane' ismi de verilir.

Mid lol ne demek?

Mid resimdede görüldüğü gibi orta koridordur. Burada oyuncuların amacı midden 1 2 kule alıp TF yani team fight leri başlatmaktır. Daha çok ap yani ability power karakterler alınır fakat benim tavsiyem mid e ad yani attack damage karakterler almaktır.