Marmaris saklı göle nasıl gidilir?

İçindekiler:

  1. Marmaris saklı göle nasıl gidilir?
  2. Saklıgöl de ne yapılır?
  3. Saklıköy Marmaris nerede?
  4. Saklı Gölde ne yenir?
  5. Saklıköy nereye ait?
  6. Saklıköy reklamı nerede çekildi?
  7. Saklı Göl yapay mı?
  8. Saklı Göl hangi şehirde?

Marmaris saklı göle nasıl gidilir?

Marmaris'ten Akyaka'ya giderken yaklaşık 13. km'de Sedir Adası yoluna sapıyorsunuz. Bu ayrımdan Saklıgöl tabelalarını takip ederek yaklaşık 2 km sonra Saklıgöle ulaşabilirsiniz.

Saklıgöl de ne yapılır?

SaklıGöl kenarında doğa yürüyüşü yada piknik, mangal, ızgara, fotoğrafçılık, özellikle doğa fotoğrafı çekmek isteyenlerin uğrak yeri. İsterseniz göl kenarına kurulmuş Restaurant ait masalarda da piknik yapabilirsiniz. Tabi bu hizmet ücrete tabidir.

Saklıköy Marmaris nerede?

Muğla'nın Marmaris ilçesinin Bayır köyündedir.

Saklı Gölde ne yenir?

Burada serpme köy kahvaltısı , mangal, ızgara, balık ve tatlı gibi seçeneklerden faydalanabilirsiniz. Ayrıca göl kenarında konumlanmış masalarda kendin pişir kendin ye, et mangal veya piknik yapabiliyorsunuz. Kendi yiyecek ve içeceklerinizi getirebiliyorsunuz. Yalnızca masa kiralama ücreti ödüyorsunuz.

Saklıköy nereye ait?

Marmaris Saklıköy Hanım Köylü dizisi sayesinde doğa güzellikleri ile birçok kişinin dikkatini çeken bu köy aslında Muğla'nın Marmaris ilçesinin Bayır köyüdür.

Saklıköy reklamı nerede çekildi?

Tribal Worldwide İstanbul imzası taşıyan reklam filmi İzmir'in Urla ilçesinde çekildi. Filmde; hayattan daha fazlasını isteyen bir kadının Saklıköy ile zenginleşen anlarına tanık oluyoruz.

Saklı Göl yapay mı?

Saklı Göl, İstanbul Şile sınırları içinde yer alan Karadenize yakın doğa harikası bir göl olan Saklı Göl, İstanbul'un ve yakınında bulunan Kocaeli'nin kalabalığından, gürültüsünden ve stresinden günübirlik uzaklaşmak için çok uygun bir dinlence alanıdır, Şile'ye bağlı Karamandere köyünün yakınında bulunan Karamandere ...

Saklı Göl hangi şehirde?

Şile merkezine yaklaşık 8 km. mesafede, Kamandere Köyü sınırları içerisinde yer alan yapay bir baraj gölü. Muhteşem doğası, yeşillikler içinde göl kenarı kahvaltı ve yeme içme tesisi ile Saklıgöl, İstanbul'da güzel bir hafta sonu dinlencesi arayanlar için ideal bir yer konumunda.