Bilgisayar neden wifi ağını görmüyor?

İçindekiler:

  1. Bilgisayar neden wifi ağını görmüyor?
  2. Kablosuz modem neden görmüyor?
  3. Telefon Wifi neden görmüyor?
  4. Sınırlı erişim ne demek?

Bilgisayar neden wifi ağını görmüyor?

Laptop Kablosuz Ağ Sürücüsünü Kontrol Edin Donanım sürücüsünün eksik kurulması yada hatalı yapılandırılması kablosuz ağları görmemesine ve bağlantı sorunu yaşamanıza neden olur. Bu hatayı çözmek için wifi drive tekrar yüklemek yada wifi donanım sürücüsünü güncellemek çözüm olabilir.

Kablosuz modem neden görmüyor?

Modeminizin kablosuz ağ adı kablosuz ağlarda görünmüyorsa modeminiz üzerindeki WLAN ışığını kontrol ediniz, eğer WLAN ışığı yanmıyorsa modeminizin kablosuz özelliği devre dışı demektir. Modeminizin kablosuz özelliğini aktif ederek kablosuz ağlarda modeminizin ismini görebilirsiniz.

Telefon Wifi neden görmüyor?

İlk olarak Samsung telefonda kablosuz ağı kapatın ve bunun ardından tekrar açın. Telefonun yazılımının güncel olup olmadığını kontrol edin. Ayarlar sekmesinde yer alan sürüm eğer güncel değilse bir an önce güncellemeyi yapın. Farklı bir çözüm yolu olarak ağ ayarlarını sıfırlamayı deneyebilirsiniz.

Sınırlı erişim ne demek?

Eğer modem kurulu değilse modeme ne kadar da bağlı olursanız olun internet erişimi olmayacaktır ve bilgisayarınız bu şekilde de “Sınırlı Erişim” hatası verecektir. Çünkü modem kurulu olmadığı için modem ip alamayacak ve internet bağlantısında hata alacaksınız.