Türkiye'nin en iyi Kulak Burun Boğaz doktoru kimdir?

İçindekiler:

  1. Türkiye'nin en iyi Kulak Burun Boğaz doktoru kimdir?
  2. Prof Dr Sami Katırcıoğlu hangi hastanede?
  3. Uzdan Uz hangi hastanede?
  4. Prof Dr Ömer Faruk Ünal Kimdir?
  5. Prof Dr Mehmet Hakan Korkmaz kimdir?
  6. Kulak Burun Boğaz Cerrahisi Nedir?
  7. Prof Dr Mehmet Hakan Korkmaz hangi hastanede çalışıyor?
  8. Ali Şafak Dağlı kimdir?
  9. Kulak Burun Boğaz uzmanı ne kadar maaş alır?
  10. Kulak burun boğaz doktoru olmak için kaç yıl okunur?

Türkiye'nin en iyi Kulak Burun Boğaz doktoru kimdir?

En iyi KBB uzmanı Prof. Dr. Nazım Korkut, mesleğinde 32 seneden fala deneyimi olan ve 1981 yılında İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olan bir doktordur. Prof, 1988 yılında İstanbul Üniversitesi Kulak Burun Boğaz Hastalıkları eğitimini tamamlamıştır.

Prof Dr Sami Katırcıoğlu hangi hastanede?

Memorial Şişli Hastanesi Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Sami Katırcıoğlu cevaplıyor.

Uzdan Uz hangi hastanede?

MCBÜTF Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Anabilim Dalı - Öğr. Gör. Dr. Uzdan Uz.

Prof Dr Ömer Faruk Ünal Kimdir?

Profesör Dr. Ömer Faruk Ünal 1966 yılında Yerköy'de doğdu. 1991 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. Faruk Ünal, 2015 yılından itibaren VKV Sağlık Kuruluşlarında Kulak Burun Boğaz bölüm şefi olarak görev yapmaktadır. ...

Prof Dr Mehmet Hakan Korkmaz kimdir?

1988'de TUS sınavıyla Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Kulak Burun Boğaz ihtisasına başladı. 1989'da Amerika birleşik Devletlerinde ihtisas yapma hakkını veren ECFMG sınavlarını tek seferde geçti. 1992 yılında Kulak Burun Boğaz uzmanı olarak mezun oldu.1993-1994'te Kilis'te 1 sene mecburi hizmet, 1994-1995'te ...

Kulak Burun Boğaz Cerrahisi Nedir?

Kulak Burun Boğaz; İşitme, konuşma, burun ve sinüs, denge bozuklukları, boğaz hastalıkları tanı ve tedavisi , baş ,boyun kanserleri ve bu bölgedeki tümöral yapıların cerrahisini kapsar.

Prof Dr Mehmet Hakan Korkmaz hangi hastanede çalışıyor?

2005 Aralık'ta Ankara Dışkapı Yıldırım Beyazıt Hastanesi'ne Klinik Şefi olarak atandı, aynı yıl Türk Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Yeterlik Belgesi'ni kazandı. 2011 Mayıs'ta Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Kulak Burun Boğaz Anabilim dalına Profesör olarak atandı.

Ali Şafak Dağlı kimdir?

Prof.Dr.Ali Şafak Dağlı tecrübeli bir KBB Cerrah & kulak burun boğaz uzmanı ile 31 + yıl alan içerisinde. Tıp eğitimini 1984 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tamamlamış, 1989 yılında Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Kulak Burun Boğaz Hastalıkları konusunda uzmanlaşmıştır.

Kulak Burun Boğaz uzmanı ne kadar maaş alır?

Kariyerinde Maaşlar
EN DÜŞÜKORTALAMA
KBB (Kulak Burun Boğaz) Uzmanı9.00016.710

Kulak burun boğaz doktoru olmak için kaç yıl okunur?

Kulak Burun Boğaz Hastalıkları uzmanlık eğitimi süresinin 5 yıl olması hakkında... (Karar no : 651) 1219 sayılı Kanunun EK-1 sayılı çizelgesinde 4 (dört) yıl olarak belirlenmiş olan Kulak Burun Boğaz Hastalıkları uzmanlık eğitim süresi 5 (beş) yıla çıkarılmıştır.