Cinemaximum e bilet nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Cinemaximum e bilet nasıl kullanılır?
  2. Cinemaximum engelli indirimi var mı?
  3. Internetten aldığım sinema bileti nasıl iptal ederim?
  4. Biletix bilet iptali nasıl olur?
  5. Alınan sinema bileti iptal edilir mi?
  6. Devlet Tiyatroları öğretmen indirimi var mı?

Cinemaximum e bilet nasıl kullanılır?

Biletini cinemaximum.com.tr veya Cinemaximum mobil uygulamasından al, gişeye uğramadan film keyfini yaşa! Dilersen e-biletini seans saatinden 45 dakika sonra buraya tıklayarak görüntüleyebilirsin.

Cinemaximum engelli indirimi var mı?

Cinemaximum Engelli İndirimi Uygulanmıyor Engelli için P indirim uygulamasını yapmıyorlar. Öğrenci indirimli öğrenci bileti veriyorlar. tarihi ve 30926 sayı Resmi gazetede yayınlanan Sinema Filmlerinin Değerlendirilmesi ve Sınıflandırılmasına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Y...

Internetten aldığım sinema bileti nasıl iptal ederim?

Aldığım bileti iade edebilir miyim ya da değiştirebilir miyim? Henüz biletini bastırmadıysan seansın başlamasına bir saat kalana kadar sitemizden; biletin basılı ise ya da seansın başlamasına bir saatten daha kısa süre varsa sinema gişesinden iade yapabilirsin.

Biletix bilet iptali nasıl olur?

Satış noktalarımızdan nakit olarak satın alınan biletlerin iadesi için lütfen linkteki iade formunu doldurun. Bilet bedeliniz bize ilettiğiniz banka hesap numaranıza 10 iş günü içinde iade edilecektir. Biletix tarafından sadece Biletix satış kanalları aracılığıyla satın alınmış biletlerin iadesi yapılır.

Alınan sinema bileti iptal edilir mi?

Satın almış olduğunuz sinema biletlerini buraya tıklayarak seans saatinden 1 saat önceye kadar iade edebilirsiniz. *PNR numaraları ile alınan biletlerin iadesi yapılmamaktadır.

Devlet Tiyatroları öğretmen indirimi var mı?

Geç gelen seyircilerimiz 1. perdeyi izleyemezler. Genel Müdürlük gerektiğinde oyun düzeninde değişiklik yapabilir. Öğrencilere ve Öğretmenlere indirimli bilet satışı yapılır. Oyunların toplu satışlarında, en az 40 kişilik gruplara indirimli bilet satışı yapılır.