Ersağ üyeliği nedir?

İçindekiler:

  1. Ersağ üyeliği nedir?
  2. Ersağ Şifre Nasıl Alınır?
  3. Ersağ para kazandırıyor mu?
  4. Ersağ aktiflik puanı nedir?
  5. Ersağ siparişim nerede?
  6. Ersağ ile nasıl para kazanılır?
  7. Ersağ siparişi kaç günde gelir?
  8. Ersağ hangi kargo ile çalışıyor?
  9. Ersağ ürünlerinde kimyasal var mı?

Ersağ üyeliği nedir?

Ersağ üyelik sistemi ile çalışan bir firmadır, üye olunmadan herhangi bir işlem yapılmaz. Üyelik ücretsiz olup herhangi bir mali boyutu yoktur. ... Ömür boyu Ersağ şirketini temsil etme hakkı elde edilir. Ömür boyu indirimle ürün alma, % karla ürün satma hakkı elde edilir.

Ersağ Şifre Nasıl Alınır?

Lütfen üyelik numaranızı ve e posta adresinizi/cep numaranızı yazin. Yeni parolaniz e mail adresinize/cep numaranıza gonderilecektir.

Ersağ para kazandırıyor mu?

150 tl lik sipariş verdiğinizde alacağınız hediye ürün miktarı seçeceğiniz hediye ürüne göre 60-80 tl yi bulmaktadır. Ersağ şirketi üyelerine yüksek kazanç imkanı sunmaktadır. Sonuç olarak kaliteli temizlik ve kozmetik ürünleri kullanırken bunu kazanca dönüştürebilirsiniz.

Ersağ aktiflik puanı nedir?

Aylık aktiflik Puanı;  Kariyer için 1,  Kariyer için 2, ! Kariyer için 3, Öncü Yardımcısı için 4, Öncü için 5 puandır. Kendi ferdi alışınız ya da o ay içerisinde yeni yaptığınız üyelerin ilk 2 puanı aktifliğinize sayılır.

Ersağ siparişim nerede?

Sorgulama için Ersağ firması tarafından oluşturluna Gönderi Barkod Numarası gereklidir. Bu numarayı Ersağ Resmi sitesindeki kullanıcı sayfanıza üye girişi yaparak Alışveriş>Geçmiş Siparişlerim>Sipariş Detayına girerek öğrenebilirsiniz.

Ersağ ile nasıl para kazanılır?

Öncelikle ücretsiz üye olup, 100 TL'lik ürün alarak şirkete aktif üye oluyorsunuz. Bu, üyelik aidatı anlamında bir ücret değil, katalogdan beğenip kullanacağınız ürünleri seçip aldığınız ürünlerin bedelidir, daha sonrasında da aidat yoktur.

Ersağ siparişi kaç günde gelir?

Ersağ firması üyelikten önce yaptığınız sözleşmede sizlere EN GEÇ 7 İŞ GÜNÜ İÇERİSİNDE SİPARİŞİNİZİ SİZE ULAŞTIRMAYI TAAHHÜT EDER! Ersağ kargo işlemlerini PTT KARGO ile anlaşmalı olarak yürütmektedir. Ersağ kampanyalar hariç Türkiye'nin her bir bölgesine kısa sürede (2-3 gün içerisinde) kargolarını ulaştırmaktadır.

Ersağ hangi kargo ile çalışıyor?

100 TL ve üzeri siparişlerde kargo ücretsizdir. Kargo durumunuzu PTT kargo üzerinden sorgulayarak öğrenebilirsiniz.Sorgulama için Barkod Numası gereklidir. Bu numaraya Ersağ sayfanıza üye girişi yaparak Alışveriş>Geçmiş Siparişlerim>Sipariş Detayına girerek öğrenebilirsiniz.

Ersağ ürünlerinde kimyasal var mı?

ERSAĞ yetkilileri bu soruya kendi resmi sitelerinde şöyle cevap vermektedir: Üretmiş olduğumuz ürünlerin içeriğinde kullanılan bazı girdiler organik kimyasaldır. ... Yukarıdaki açıklamada ERSAĞ ürünlerinde 0,6 dan başlayan organik kimyasallar bulunduğu belirtilmiştir.Peki organik kimyasal nedir?