Visco Form ortopedik yastık nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Visco Form ortopedik yastık nasıl kullanılır?
  2. Ortopedik yastık nelere iyi gelir?
  3. Visco Minder yıkanır mı?
  4. Kaz tüyü yastıklar makinede yıkanır mı?

Visco Form ortopedik yastık nasıl kullanılır?

Kullanımı sırasında kalın tarafı boynun altına gelecek şekilde yatılmalıdır. Yastık ısıya duyarlı olduğu için, başın ısısından ve ağırlığından faydalanarak yavaşça boynun şeklini alır ve tüm boşlukları doldurur. Hem ağrıların dinmesine yardımcı olur hem de boyundaki kireçlenmeyi azaltır.

Ortopedik yastık nelere iyi gelir?

Ortopedik yastık, uyurken vücut pozisyonunu düzeltmek için tasarlanmış bir yastıktır. Sağlıklı bir uyku için tasarlanmıştır. Ayrıca, uyandığınız zaman baş, boyun ağrısı oluşmaması ve dinlenmiş bir şekilde uyanmanıza yardımcı olur. Normal yastıklar ile de baş ve boyun bölgesini destekleyebilirsiniz.

Visco Minder yıkanır mı?

Yastığın bakım etiketini kontrol ettikten sonra makinede 40 derecede yıkayabilirsiniz. - Visco yastıkları makinede yıkamak yerine elinizde yıkayınız. Limonlu suya doğal sıvı sabun ekleyiniz. yastığı ovalayarak yıkayınız.

Kaz tüyü yastıklar makinede yıkanır mı?

Bu avantajları sağlarken hassas bir bakım gerektiren kaz tüyü yastıkların kuru temizlemeyle yıkanması öneriliyor. Eğer makinede yıkamayı düşünüyorsanız düşük sıcaklıkta ve hassas yıkama programında da yıkayabilirsiniz. Yıkama sırasında toz deterjan yerine sıvı deterjan kullandığınızdan emin olmanız gerekiyor.