Süper Şifre Nasıl Alınır?

İçindekiler:

  1. Süper Şifre Nasıl Alınır?
  2. Turkcell şifremi unuttum ne yapmalıyım?
  3. Platinum şifresi nasıl alınır?
  4. Paycell şifremi unuttum ne yapmalıyım?
  5. Turkcell Platinum şifresi nasıl alınır?

Süper Şifre Nasıl Alınır?

Süper Şifrenizi "sifre" yazıp 8780'e göndererek ücretsiz olarak alabilirsiniz. Süper şifreniz SMS ile tarafınıza gönderilecektir. Süper Şifrenizi aldıktan sonra, giriş yapacağınız site ya da uygulamalarda GSM Numaranız ve süper şifrenizi kullanarak giriş yapabilirsiniz.

Turkcell şifremi unuttum ne yapmalıyım?

Sıkça Sorulan Sorular. Turkcell şifremi nasıl alabilirim? Turkcell şifrenizi unutmanız halinde Şifre yazıp 2200'a SMS göndererek şifrenizi ücretsiz alabilirsiniz.

Platinum şifresi nasıl alınır?

Cep telefonu numaranız Turkcell ise SIFRE yazıp 2200'a kısa mesaj gönderip şifrenizi ücretsiz alabilirsiniz. Turkcell dışındaki diğer operatörler için, SIFRE yazıp "05"ye ​kısa mesaj göndererek şifrenizi alabilirsiniz.

Paycell şifremi unuttum ne yapmalıyım?

Paycell şifremi unuttum, yeni şifre nasıl belirlerim? Şifre giriş ekranında yer alan “Şifremi Unuttum” linkine tıklaman yeterlidir. Paycell'de kayıtlı e-posta adresine şifre sıfırlama linki gönderilecektir. Bu linke tıklayarak yeni şifreni belirleyebilirsin.

Turkcell Platinum şifresi nasıl alınır?

Turkcell Şifre
  1. Turkcell Şifrenizi "sifre" yazıp 2222'ye veya 2200'a göndererek ücretsiz olarak alabilirsiniz. ...
  2. Turkcell şifrenizi aldıktan sonra, giriş yapacağınız site ya da uygulamalarda GSM Numaranız ve Turkcell Şifrenizi kullanarak giriş yapabilirsiniz.
Daha fazla öğe...