E bebek kaç yaşına kadar?

İçindekiler:

  1. E bebek kaç yaşına kadar?
  2. Ebebek Türk mü?
  3. E bebek de neler var?
  4. E bebek kaç mağazası var?
  5. E bebek hangi ülkenin?
  6. E-bebek hangi ülkenin?
  7. E bebek Şubat indirimleri 2021 olacak mı?
  8. Halil Erdoğmuş kimdir?
  9. Ebebek kimlerin?
  10. E bebek firma sahibi kimdir?
  11. E bebek kim aldı?
  12. Ebebek hangi şirketin?
  13. E bebek indirim ne zaman 2021?
  14. Ebebek açık mı?
  15. E-bebek Genel Müdürü kim?

E bebek kaç yaşına kadar?

Ebebek, annenin ve bebeğin, doğum öncesinden başlayıp 4 yaşa kadar uzanan süreçteki tüm ihtiyaçlarını, günün 24 saati hem e-ticaret sitesinden hem de fiziksel mağazalardan karşılanmasını sağlıyor.

Ebebek Türk mü?

E-Bebek, Halil Erdoğmuş tarafından kurulan Ebebek Mağazacılık A.Ş., bünyesine ait bebek ürünleri alışverişi konusunda Türkiye'nin ilk online mağazasıdır. Genel Müdürlük ofisi metrekarelik ofis alanı ile İstanbul'da yer alıyor. e-bebek.com'un yüzde 50,4 hissesi 2011 yılından itibaren Topbaş Ailesi'ne aittir.

E bebek de neler var?

  • Bebek Küvet Oturağı
  • Bebek Küvet Filesi.
  • Bebek Sabunları
  • Bebek Şampuanı
  • Bebek Tarağı
  • Bebek Yağı
  • Bebek Vücut Kremi.

E bebek kaç mağazası var?

Türkiye'de 40 ilde toplam 101 mağazası olan şirket, 2018 yılında 133 mağazaya ulaşmayı planlıyor. Şirket, açılacak 32 yeni mağazayla 10 yeni il ile birlikte toplam 50 ilde yer alacak.

E bebek hangi ülkenin?

ebebek.com, bebek ürünleri alışverişi konusunda Türkiye'nin ilk online mağazası olma özelliğini taşımaktadır.

E-bebek hangi ülkenin?

ebebek.com, bebek ürünleri alışverişi konusunda Türkiye'nin ilk online mağazası olma özelliğini taşımaktadır.

E bebek Şubat indirimleri 2021 olacak mı?

Ebebek Şubat ayı indirim kampanyasında 28 gün boyunca her gün farklı bir ürün ailesi ve markada %28 indirim fırsatı sunacak. ...

Halil Erdoğmuş kimdir?

Halil Erdoğmuş,1969 yılında Uşak'ta doğdu. ... 2005 yılında ebebek.com ile eş zamanlı olarak Uşak merkezli Anadolu Ulaşım A.Ş. şirketinin Genel Müdürlüğünü yapmaya başladı. 2007 yılında Uşak'ta Metis-Anadolu Çağrı Merkezini kurdu ve burada yaklaşık 1000 kişiye istihdam sağlanmasına aracılık etti.

Ebebek kimlerin?

E Bebek Sahibi Kimdir? ebebek kurucu sahibi Halil Erdoğmuş'tur. Halil Erdoğmuş bir kısım hisselerini topbaş ailesine devretmiştir. e-bebek.com, 2 Aralık 2011'de olağanüstü genel kurula gitti ve Erdoğmuş hisselerinin yarısını Topbaş Ailesi'ne devretti.

E bebek firma sahibi kimdir?

ebebek kurucu sahibi Halil Erdoğmuş'tur. Halil Erdoğmuş bir kısım hisselerini topbaş ailesine devretmiştir. e-bebek.com, 2 Aralık 2011'de olağanüstü genel kurula gitti ve Erdoğmuş hisselerinin yarısını Topbaş Ailesi'ne devretti.

E bebek kim aldı?

TÜRKİYE'nin bebek ürünleri alanında önde gelen şirketlerinden e-bebek.com'un yüzde 50'si Topbaş Ailesi'nin oldu. E-bebek.com hisselerinin yüzde 40'ını alan Topbaş Ailesi, sermaye artırımı ile birlikte payını yüzde 50'ye çıkardı.

Ebebek hangi şirketin?

EBEBEK MAĞAZACILIK ANONİM ŞİRKETİ ebebek isimli markasıyla online ve fiziki mağazaları ile hizmet veren bir parekende şirketidir.

E bebek indirim ne zaman 2021?

ebebek İndirimleri, 5 Ekim 2021.

Ebebek açık mı?

Ebebek müşterilerine iki farklı mağaza konseptiyle hizmet vermektedir.Bu neden ile iki farklı çalışma saati vardır. AVM içinde yer alan mağazalar sabah 10.00'da açılıp, akşam 22.00'de kapanmaktadır. Cadde mağazaları sabah 09.00'da açılıp,akşam 22.00'de kapanmaktadır.

E-bebek Genel Müdürü kim?

Halil Erdogmus - General Manager - ebebek | LinkedIn.