Araç logo işletme nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Araç logo işletme nasıl yapılır?
  2. Çift renk muayeneden geçer mi?
  3. Araç rengi değiştirilebilir mi?
  4. Logolu araç muayeneden geçer mi?
  5. Araç logo vergisi nereye ödenir?
  6. Logolu araç vergisi ne kadar?
  7. Geçmiş motorlu taşıtlar vergisi nereye ödenir?
  8. Motorlu Taşıt Vergisi Ptt'den ödenir mi?

Araç logo işletme nasıl yapılır?

Araç ruhsatına logo işletmek için hangi belgeler gerekir ?
  1. Trafik ve Tescil Belgesi.
  2. Zorunlu mali sorumluluk sigorta poliçesinin fotokopisi,
  3. Aracın muayene istasyonundan tespiti ( Ek1)
  4. Araç sahibine ait olmayan logolarda, logo sözleşmesi.
  5. Tespitte logo mahiyeti belirtilecektir.
  6. Araç sahibinin veya vekilinin, TC.
Daha fazla öğe...•BE

Çift renk muayeneden geçer mi?

Çift renkli araçların ruhsatta açıkça belirtilmesi zorunluluğu bulunuyor. ... Geçerli bir muayenesi yok ise araç muayenesi esnasında, aracın renginin ruhsattaki renk ile tutmadığı görüldüğünde, söz konusu aracın muayenesine devam edilir.

Araç rengi değiştirilebilir mi?

Boya ve kaplama durumunda araç rengi korunursa, herhangi bir işleme gerek kalmaz. Ancak aracın renginde değişiklik olduğu takdirde yerine getirilmesi gereken bazı prosedürler vardır. Tercih edilen renkle ilgili olarak araç boyama servisine giderek, gerekli işlemler gerçekleştirilir.

Logolu araç muayeneden geçer mi?

Logo'nun tescil belgesine işletilmesi araç sahibinin istasyona başvurması halinde yapılır ancak yönetmeliğe aykırı olan logoların tespiti yapılmamaktadır. ... TSE onaylı geçerli bir tadilat projesi ile gelmeyen araçların muayenesi ağır kusurla sonuçlanır.

Araç logo vergisi nereye ödenir?

A4 ( Dosya kağıdı ) üzerine renkli çıktı aldıktan sonra, bağlı bulunduğunuz ilçenin belediyesine gidip reklam vergisini yatırmalısınız. Ödeyeceğiniz bu vergi bir yıllık olup her yıl tekrardan ödemeniz gerekmektedir. Belediye'ye ödeyeceğiniz vergi aracınızın üzerine uyguladığınız reklamın m2 si kadardır.

Logolu araç vergisi ne kadar?

Araç tescil belgesini araçta bulundurmayanlar ile tescil plakasını monte edilmesi gereken yerin dışında bir yere takanlara 122 lira para cezası kesilecek.

Geçmiş motorlu taşıtlar vergisi nereye ödenir?

Araç sahipleri 2021 yılı Motorlu Taşıtlar Vergisi ilk taksidini, GİB Mobil uygulamasını (IOS ve Android) kullanarak, Gelir İdaresi Başkanlığı'nın resmi internet sayfasında (www.gib.gov.tr) yer alan “Borç Sorgulama ve Ödeme” bölümüne 02:00-22:00 saatleri arasında giriş yaparak kredi kartı ve banka kartı ile, anlaşmalı ...

Motorlu Taşıt Vergisi Ptt'den ödenir mi?

Ayrıca anlaşmalı bankaların banka ya da kredi kartları ile: Şubelerden/alternatif ödeme kanallarından (internet bankacılığı, telefon bankacılığı, mobil bankacılık vb.), PTT şubelerinden, Tüm vergi dairelerinden ödeyebilirsiniz.