Thanos canlandıran Kim?

İçindekiler:

  1. Thanos canlandıran Kim?
  2. Thanos gücü ne?
  3. Wanda yi kim oynuyor?
  4. Thanos eldiveni ne işe yarar?
  5. WandaVision bölümleri ne zaman?
  6. Sonsuzluk taşları nerede?
  7. Zihin taşı ne işe yarar?

Thanos canlandıran Kim?

Brolin'in gerekçesi Titan'ın tüm Yenilmezler'e meydan okumasıymış Thanos'u canlandıran Josh Brolin rolü almasının başlıca sebebinin Titan'ın Avengers: Sonsuzluk Savaşı (Infinity War) ve Endgame'de süper kahramanların tümüyle mücadele etmesi olduğunu söyledi.

Thanos gücü ne?

Thanos
TürüEternal-Deviant
UyruğuTitan
Önemli takma adlarıThe Mad Titan
Güçleriİnsanüstü güç Hız Dayanıklılık Çeviklik İnsanüstü fizyoloji Plazma enerjiyi kullanabilme Gelişmiş telekinezi Telepatik güçler Ölümsüzlük
6 satır daha

Wanda yi kim oynuyor?

Wanda Maximoff (Marvel Sinematik Evreni)
Wanda Maximoff
İlk görünümCaptain America: The Winter Soldier (2014)
CanlandıranElizabeth Olsen
Bilgileri
AilePietro Maximoff (kardeşi)
1 satır daha

Thanos eldiveni ne işe yarar?

Bu eldiven görseli büyük bir güce sahip. Görsele tıkladığınız zaman, arama sonuçlarının yarısı rastgele bir şekilde silinip gitmeye başlıyor. Yaklaşık 90 milyon sonuç bulan Google bu rakamı, eldivene tıklanmasının ardından 45 milyona kadar indiriyor.

WandaVision bölümleri ne zaman?

WandaVision, Jac Schaeffer tarafından Disney+ için oluşturulan ve 'de dijital platformda yerini alan Amerikan mini internet dizisidir.

Sonsuzluk taşları nerede?

Thor tarafından durdurulan Malekith'in sahip olduğu Aether, yani Reality Stone, Knowhere'de bulunan Collector'a teslim edilir. Şimdi de Collector'un Knowhere'deki koleksiyonunda yer almaktadır.

Zihin taşı ne işe yarar?

Zihin Taşı Akıl oyunları oynarken işe yarayan bir taşken Vision'a güç vererek MCU'da bizimkilerin en çok işine yarayan taş oldu.