Cukur Aliço kac yasinda?

İçindekiler:

  1. Cukur Aliço kac yasinda?
  2. Cukur Aliço nerede?
  3. Çukur Ali abi kim?
  4. Aliçoyu kim oynuyor?
  5. Nebil Sayın aslen nereli?
  6. Çukur Muhittin nereli?
  7. Içerde Coşkun aslen nereli?

Cukur Aliço kac yasinda?

doğumlu Rıza Kocaoğlu İzmir, Tepeciklidir. Koyu bir Göztepespor fanı olan başarılı oyuncu, Dokuz Eylül Üniversitesi oyunculuk bölümü mezunudur.

Cukur Aliço nerede?

Aliço'nun evi olarak gösterilen kulübe İstanbul'un Fatih ilçesinde Balat sahilinde bulunuyor. Dizi çekimi olmadığı zaman sandalların, kayıkların, küçük teknelerin çekildiği bir alan olan ev dizi çekimlerinde boşaltılarak Aliço'nun evi olarak dizayn ediliyor.

Çukur Ali abi kim?

1979 yılında İzmir'de doğan Rıza Kocaoğlu, Dokuz Eylül Üniversitesi Oyunculuk Bölümü mezunudur. Çağan Irmak'ın ilk kez yönetmenlik koltuğuna oturduğu “Bana Şans Dile” filmi ile 2001 yılında sinemaya adım attı. Bugüne kadar 50'ye yakın sinema filminde ve TV dizisinde yer aldı.

Aliçoyu kim oynuyor?

Rıza KocaoğluÇukur Aliço/Canlandıran

Nebil Sayın aslen nereli?

Nebil Sayın
Doğum İstanbul, Türkiye
MilliyetTürkiye
MeslekOyuncu
Etkin yıllar2001-günümüz
1 satır daha

Çukur Muhittin nereli?

Nebil Sayın, tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü Oyunculuk Sanat Dalı mezunudur.

Içerde Coşkun aslen nereli?

Nebil Sayın kimdir, İçerde dizisindeki “Coşkun” rolü ile bilinmektedir. Nebil Sayın, tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Ankara Üniversitesi DTCF Tiyatro Bölümünden 1997 yılında mezun oldu.