Teledünya kutusu ne kadar?

İçindekiler:

  1. Teledünya kutusu ne kadar?
  2. Kablo web tv nasıl giriş yapılır?
  3. WEB TV ücretli mi?
  4. Teledünya nasıl iptal edilir?
  5. Kablo web tv şifre nasıl alınır?
  6. Kablo WEB TV PIN kodu nedir?
  7. Kablo TV i kutu nedir?
  8. Türksat Kablonet nasıl kapatılır?
  9. Kablo tv nasıl izlenir?
  10. Kablo TV EPG nedir?

Teledünya kutusu ne kadar?

Teslim edilmemesi durumunda cihaz bedeli tarife üzerinden (Modem için 650 TL, HD Kutu için 200 TL, Conax Modül için 200 TL, İnteraktif Kutu için 750 TL, ONT Modem için 1.000 TL, Smart Kart 60 TL) faturaya yansıtılacaktır.

Kablo web tv nasıl giriş yapılır?

Nasıl Üye Olabilirim ? Kablowebtv hizmetinden, tüm kablotv abonelerimiz faydalanabilir. www.kablowebtv.com adresinden ya da 0850 804 44 44 no'lu Türksat Çağrı Merkezini arayarak üye olabilirsiniz.

WEB TV ücretli mi?

KabloWebTV Giriş Paketi; Tüm KabloTV Giriş Paketi abonesi müşterilerimize ücretsiz sunulmaktadır. KabloWebTV Temel Paket; Tüm KabloTV Temel Paket abonesi müşterilerimize ücretsiz sunulmaktadır.

Teledünya nasıl iptal edilir?

Abonelik fesih işlemlerinizi, Türksat A.Ş. İl Müdürlüklerine ve Türksat İş Ortağı noktalarına bizzat başvurarak veya aşağıda iletişim bilgileri yer alan İl Müdürlüklerimize faks göndererek yapabilirsiniz.

Kablo web tv şifre nasıl alınır?

0850 804 44 44 no'lu Türksat Çağrı Merkezini arayarak şifre işlemlerinizi yapabilirsiniz.

Kablo WEB TV PIN kodu nedir?

Cihazınızın fabrika çıkışı PIN kodu “0000” dır.

Kablo TV i kutu nedir?

i-Kutu nedir? Yeni Nesil İnteraktif KabloTV alıcısıdır. Yayınların yüksek çözünürlükte izlenmesini, gelişmiş özelliklerin ve internet tabanlı servislerin kullanılmasını sağlar.

Türksat Kablonet nasıl kapatılır?

Kablonet Aboneliği Nasıl Kapatılır? Kablonet evde internet aboneliği kapattırma işlemlerini başlatmak için bulunduğunuz ildeki Türksat A.Ş müdürlüklerine giderek ya da Fax çekerek veya bölgedeki abonelik merkezlerine giderek aboneliği kapatabilirsiniz.

Kablo tv nasıl izlenir?

KabloTV hizmetini izlemek istediğiniz her bir televizyon için ayrı bir set-top box (HD kutu) ve abonelik almanız gerekmektedir. Tarafınıza teslim edilecek smart kartı cihazınıza takarak yayınları izleyebilirsiniz.

Kablo TV EPG nedir?

Elektronik Program Rehberi hizmetine sahip televizyon kanalları, 7 güne kadar program adı, yayın saati ve içerik özetini izleyicilere sunabilecek. ... İzleyiciler, uydu alıcısının EPG veya INFO tuşları ile Elektronik Program Rehberine bakabilecek, uygun cihazlar ile istiyorsa alarm kurabilecek veya programı kaydedebilecek.