TS Club kaç forma sattı?

İçindekiler:

  1. TS Club kaç forma sattı?
  2. TS Molde maçı saat kaçta?
  3. TS Club yeni sezon forma ne zaman gelecek?
  4. Trabzonspor yeni formalar ne zaman satışa çıkacak?
  5. Molde Trabzon maçı ne zaman?
  6. TS Club kapıda ödeme var mı?
  7. Trabzonspor forma markası nedir?
  8. Fenerbahçe yeni sezon forma ne kadar satıldı?
  9. Mesut Özil kaç forması satıldı?

TS Club kaç forma sattı?

Bordo-mavili kulüp pandemi şartlarında kapalı olan TS Club'ların açılmasıyla ciddi bir gelir bekliyor. Karadeniz temsilcisinin yeni sezon formalarından şu ana kadar 22 bin adet satıldığı belirtildi.

TS Molde maçı saat kaçta?

Trabzonspor, UEFA Konferans Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanşında deplasmanda Molde FK ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma bugün saat 19.00'da Aker Stadyumu'nda oynanacak.

TS Club yeni sezon forma ne zaman gelecek?

Trabzonspor'un sosyal medya hesabında yapılan paylaşımda Çubuklu forma, açık mavi forma, ve yöresel telkari işlemeli koyu lacivert formaya yer verildi. Formalar Haziran ayının 3. haftası satışa sunulacak.

Trabzonspor yeni formalar ne zaman satışa çıkacak?

Efsane çubuklu, rengini denizden alan açık mavi ve yöresel telkari işlemeli koyu lacivert formalar, 28 Haziran Pazartesi günü saat 10.00'da E-Ticaret sitesinde; 29 Haziran Salı günü ise tüm mağazalarda yerlerini alacak.

Molde Trabzon maçı ne zaman?

UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. eleme turu ilk maçında sahasında Norveç'in Molde takımıyla 3-3 berabere kalan Trabzonspor'un rövanş müsabakası, 12 Ağustos Perşembe günü (bugün) Norveç'in Molde kentinde yapılacak. Saat 19.00'da başlayacak olan mücadeleyi Macar hakem Adam Farkas yönetecek.

TS Club kapıda ödeme var mı?

Evet, üye olmadan sitemizde ziyetçi olarak alışveriş yapabilirsiniz; fakat üyelerimize sunulan avantajlar, özel fırsatlar ve kapıda ödeme seçeneğinden yararlanabilmeniz için üye olmanız önerilir.

Trabzonspor forma markası nedir?

1 / 6 Trabzonspor'un Macron firması tarafından hazırlanan yeni sezon formalarının tanıtımı yapıldı.

Fenerbahçe yeni sezon forma ne kadar satıldı?

Hürriyet'in haberine göre; İnternet üzerinden gerçekleştirilen açık artırma ilk kez geçtiğimiz eylül ayında yapıldı ve Emre Belözoğlu'nun F.Bahçe'de çıktığı son maçta giydiği forma, Ömer Faruk Beyaz'a taktığı kaptanlık pazubendi ve Ömer Faruk'un Çaykur Rize maçında giydiği forma, beklenenin üstünde fiyatla, 2 milyon ...

Mesut Özil kaç forması satıldı?

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Mesut Özil'in imza törenine özel hazırlanan ve Özil'in imzaladığı 3 forma, toplam 36 bin 50 Euro'ya satıldı. Özil'in imzaladığı çubuklu forma, şimdiye kadar satılan tüm formalar içinde rekor fiyata ulaştı.