Sabancı Bursu Ne Zaman Açıklanacak?

İçindekiler:

  1. Sabancı Bursu Ne Zaman Açıklanacak?
  2. Sabancı Bursu Ne zamana kadar?
  3. Sabancı burs kaç yıl?
  4. VKV bursu nedir?
  5. Sabancı Vakfı burs Başvurusu 2021 ne zaman?
  6. Sabancı Üniversitesi burs kaç yıl geçerli?

Sabancı Bursu Ne Zaman Açıklanacak?

Sabancı Vakfı, 2020-2021 yılı burs tutarlarını aylık 780 TL olarak belirledi. Vakıf her yıl 1.500'e yakın öğrenciye burs veriyor. Üniversiteye girişten mezuniyete kadar devam eden Sabancı Vakfı Bursları, her yıl Ekim-Haziran ayları arasında 9 ay süreli nakit ödemeyi kapsıyor.

Sabancı Bursu Ne zamana kadar?

Ekim-Haziran aylarında olmak üzere 9 ay süreyle aylık 900 TL burs ödemesi yapılacak olup, burslar burs almaya başlanan tarihten başlayarak normal öğrenim süresi dahilinde devam eder. Sabancı Vakfı Bursları karşılıksız olup, geri ödeme veya hizmet yükümlülüğü içermemektedir.

Sabancı burs kaç yıl?

Sabancı Üniversitesi lisans öğrencilerinden; ikinci sınıftan üçüncü sınıfa geçen ve gerekli başarı koşullarını sağlayan 5 öğrencinin yıllık öğrenim ücretinin %100'ünü kapsayan burs, başvuru olmaksızın “akademik başarı” nedeni ile verilir.

VKV bursu nedir?

VKV Vehbi Koç Vakfı Gençlerle parlak bir geleceğe doğru yol alıyoruz. Vakfın üniversite öğrencilerine yönelik Ana Varlık ve diğer fon gelirlerinden ayrılan ödenekler ile yetenekli fakat maddi imkanları yetersiz öğrencilerin eğitim süresi boyunca desteklenmesi için oluşturulan burs fonudur.

Sabancı Vakfı burs Başvurusu 2021 ne zaman?

Sabancı Vakfı bursları için başvuruların ve gerekli belgelerin öğrenci tarafından kayıtlı olduğu üniversitenin belirlediği tarihe kadar Öğrenci İşleri / Burs Ofisi'ne teslim edilmesi gerekmektedir. Öğrenci İşleri / Burs Ofisi tarafından farklı bir tarih belirlenmediği durumda son başvuru tarihi 22 Ekim 2021'dir.

Sabancı Üniversitesi burs kaç yıl geçerli?

İlk Girişte Kazanılan Burslar Normal öğrenim süresi; Diller Okulu'nda geçirilebilecek bir yıllık veya bir dönemlik süreyi de kapsamak üzere; öğrenimine Diller Okulu'ndan başlayan öğrenciler için 5 yıl, doğrudan birinci sınıfa başlayan öğrenciler için ise 4 yıldır.