VakıfBank kampanya nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. VakıfBank kampanya nasıl kullanılır?
  2. VakıfBank 2000 Worldpuan kaç TL?
  3. Vakıf Kart nedir?
  4. VakıfBank cepte kazan nasıl kullanılır?
  5. 5000 tl nin asgari ödemesi ne kadar?
  6. Cepte kazan nedir?
  7. VakıfBank nereye şikayet edebilirim?
  8. Bankomat Para nasil Harcanir?
  9. Bankomat Para alt limiti nedir?
  10. Kredi kartımda ne kadar puan var?

VakıfBank kampanya nasıl kullanılır?

Sanal Kartınızı Mobil ve İnternet Bankacılığından hemen oluşturup, anında kullanılabilirsiniz....Asıl Kart başvurusu;
  1. Web'den.
  2. İnternet Bankacılığı ve Mobil Bankacılık'tan,
  3. VB boşluk TC Kimlik Numaranızı (VB TCKİMLİKNO) biçiminde 5724'e SMS göndererek,
  4. 08 VakıfBank Çağrı Merkezinden.
  5. Tüm şubelerimizden.

VakıfBank 2000 Worldpuan kaç TL?

Puanınız TL Karşılığı: Kazanılan her 2 Worldpuan, World üye işyerlerinde 1 Kuruş değerindedir. 10 TL değerindeki bir ürünü, 2.000 Worldpuan kullanarak satın alabilirsiniz.

Vakıf Kart nedir?

Sanal Bankomat Kart, VakıfBank vadesiz TL hesabınıza bağlı olarak çalışan, kartın fiziki olarak bulunmadığı ve dolayısıyla kayıp/çalıntı riski taşımayan, internet alışverişlerinizde kullanılabileceğiniz bir banka kartıdır. ... Sanal Bankomat Kart anında oluşur, hemen kullanılabilir ve kart ücreti yoktur.

VakıfBank cepte kazan nasıl kullanılır?

Cepte Kazan'ı kullanabilmek için VakıfBank Mobil Bankacılık uygulamasını hemen indir! VakıfBank Kredi Kartı kampanyalarını inceleyebilir ve istediğiniz kampanyaya tek tuşla katılım yapabilirsiniz. Dönemiçi ve henüz ödül yükleme tarihi gelmemiş tüm kampanyalarınızı 'Katıldığım Kampanyalar' bölümü altında görebilirsiniz.

5000 tl nin asgari ödemesi ne kadar?

Kredi Kartı Asgarisi Nasıl Hesaplanır? Kredi kartı asgari hesaplaması, kredi kartının dönem borcunun %20'si bulunarak yapılır. Örneğin bir kişinin kredi kartı dönem borcu 5.000 TL ise asgari ödemesi "5.000 TL* %20 = 1.000 TL" olur.

Cepte kazan nedir?

VakıfBank, Cepte Kazan ile kredi kartı sahiplerinin kampanyalara ve kendilerine özel kişiselleştirilmiş tekliflere, tek tuşla kolayca katılabilmelerini ve kampanyaya ait kart işlemlerini takip edebilmelerini sağlıyor.

VakıfBank nereye şikayet edebilirim?

Lütfen “Kayıp/Çalıntı Kart” ve “Kart iptali” başvurularınız için 08 numaralı VakıfBank Çağrı Merkezi veya en yakın VakıfBank şubesi ile iletişime geçiniz.

Bankomat Para nasil Harcanir?

Bankomat Para özellikli kartınızla alışverişlerinizden kazandığınız Bankomat Paralarınız, önceden belirleyeceğiniz tutara ulaştığınızda hesabınıza aktarılır. Böylece nakit taşımadan, kartınızla hem güvenli alışveriş yapar hem de harcarken kazanırsınız. 1 Bankomat Para, 1 TL değerindendir.

Bankomat Para alt limiti nedir?

Bankomat Para alt limit belirlemek için; Bankomat Para özellikli kartınızla alışverişlerinizden kazandığınız Bankomat Paralarınız belirleyeceğiniz tutara ulaştığınızda hesabınıza aktarılır.Bankomat Para alt limitleri tl arasında 10'un katları şeklinde belirlenmektedir.

Kredi kartımda ne kadar puan var?

Kredi kartı puanlarınızı ya da millerinizi online bankacılık üzerinden kolayca öğrenebilirsiniz. İlgili kartın hesabına internet bankacılığı aracılığıyla girerek kart bilgileri sekmesini tıkladığınızda sayfada kartınızın puan türüne göre toplam puan/mil bakiyesini görüntüleyebilirsiniz.