Fibabanka kredi ödemeleri nereye yapılıyor?

İçindekiler:

  1. Fibabanka kredi ödemeleri nereye yapılıyor?
  2. Fibabank hangi bankaya bağlı?
  3. Fibabank nasıl bir bankadır?
  4. Fiba Holding ne iş yapar?
  5. Fibabanka Telefon kredisi nereye ödenir?
  6. Fibabank borç nasıl ödenir?
  7. Fiba Holding sahibi kim?
  8. Fibabanka Beko ödeme nasıl yapılır?

Fibabanka kredi ödemeleri nereye yapılıyor?

Kredi taksit ödemelerinizi; Mobil ve İnternet Bankacılığı kanallarımız, Çağrı Merkezimiz ve tüm şubelerimizden hızlı ve kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca, Bankamızdaki kredi hesabınıza para transferi yaparak ve Vatan Bilgisayar mağazalarında yer alan ödeme noktalarından da ödemelerinizi kolaylıkla yapabilirsiniz.

Fibabank hangi bankaya bağlı?

Fibabanka, 2010 yılında Millennium Bank'ın Fiba Holding tarafından satın alınmasıyla oluşturulan özel mevduat bankası.

Fibabank nasıl bir bankadır?

Fibabank son derece güvenilir bir bankadır. Girişim destekli bankalar içerisinde yer alan Fibabank güvenilir bir şekilde hizmet vermektedir. Fibabanka'nın büyük bir çoğunluğu Türk asıllı olan Hüsnü Özyeğin'e aittir.

Fiba Holding ne iş yapar?

Fiba Holding, finans, perakende, medya, enerji, pazarlama, telekomünikasyon, kimya, enerji, inşaat ve yapı malzemeleri, sigortacılık, taşımacılık, turizm, sosyal hizmetler ve diğer alanlarında faaliyet gösteren Türk şirketidir. Ticari faaliyetlerine, 1987 yılında başlamıştır.

Fibabanka Telefon kredisi nereye ödenir?

Fibabanka Alışveriş Kredisi nasıl ödenir? Fibabanka Alışveriş Kredisi taksitlerinizi Mobil ve İnternet Bankacılığı kanallarımızdan, 444 88 88 Telefon Bankacılığımızdan, şube ve ATMlerimizden ödeyebilirsiniz.

Fibabank borç nasıl ödenir?

Fatura Ödemeleri. Telefon, doğal gaz, elektrik, su, kablolu TV, internet ve cep telefonu faturalarınızı Mobil ve İnternet Bankacılığı kanallarımızdan, 444 88 88 Telefon Bankacılığımızdan ve tüm şubelerimizden kolayca ödeyebilirsiniz.

Fiba Holding sahibi kim?

1987 yılında Hüsnü M. Özyeğin tarafından kurulan Fiba Grup, bugün ulusal ve uluslararası piyasaların saygın ve bilinirliği yüksek bir katılımcısıdır. Grup, finans ve finans dışı alanlarda faaliyet gösteren, marka değeri yüksek iştiraklerden oluşan bir yatırım portföyüne sahiptir.

Fibabanka Beko ödeme nasıl yapılır?

Kredi Taksit Ödemesi Yapabileceğiniz Kanallarımız
  1. Fibabanka Mobil ve İnternet Bankacılığı
  2. Fibabanka Şube ve ATMleri.
  3. 444 88 88 Telefon Bankacılığı
  4. Fibabanka Banka Kartınız ile tüm İş Bankası Bankamatikleri.