Istanbul Sofya tren bileti ne kadar?

İçindekiler:

  1. Istanbul Sofya tren bileti ne kadar?
  2. Istanbul Sofya tren seferleri ne zaman başlayacak?
  3. Istanbuldan trenle hangi ülkelere gidilir?
  4. Türkiye'den Bulgaristan'a tren var mı?
  5. Almanya tren bileti ne kadar?
  6. Istanbul Paris arası trenle kaç saat?
  7. Türkiyeden Avrupaya tren var mı?
  8. Istanbul Plovdiv tren kaç saat?
  9. Istanbul'dan Edirne'ye tren var mı?
  10. İstanbul Almanya arası trenle kaç saat?
  11. Almanyada tren bileti nasıl alınır?

Istanbul Sofya tren bileti ne kadar?

İSTANBUL-SOFYA TRENİ BİLETİ NE KADAR? Ekspres bilet ücretleri 1 Ağustos 2019'daki güncellemeyle, 2 yataklı vagon için kişi başı 33,48 euro, 1 yataklı vagon için 62,72 euro, 4'lü kuşetli vagon için 28,48 euro, 6'lı kuşetli vagon için 27,88 euro olarak olarak uygulanıyor.

Istanbul Sofya tren seferleri ne zaman başlayacak?

Sofya Ekspresi Türkiye'nin Avrupa'ya açılan tren hattı. İstanbul'daki Halkalı Garı'ndan her gün 22.40'ta kalkıyor ve 10 durakta durarak Sofya'ya ertesi sabah 08.43'te varıyor. Dönüş treni ise yine Sofya'dan 21.00'da kalkıyor ve sabah 06.49'da Halkalı'ya varıyorsunuz.

Istanbuldan trenle hangi ülkelere gidilir?

Türkiye ile çevresindeki 4 ülke (İran, Romanya, Bulgaristan ve Avusturya) arasında 5 uluslararası tren servisi çalışmakta. 2017'de İstanbul-Belgrad treni de hizmete başladı.

Türkiye'den Bulgaristan'a tren var mı?

Türkiye'den Bulgaristan'a direkt gece treni ile seyahat edin. İstanbul'dan Sofya'ya giden günlük gece treninin 12 saatlik bir yolculuk süresi vardır. Tren biletleri 29 EUR'dan başlıyor. İstanbul, diğer Türk şehirlerine trenle iyi bağlantılara sahiptir.

Almanya tren bileti ne kadar?

Almanya Türkiye arası bilet fiyatları ise kişi başı olarak belirlenmiştir. Kişi başı 149 Euro'dan oluşan bilet fiyatları çocuk ve öğrenci yolcular için ise farklıdır. Almanya ve Türkiye arası ayrıca arabalı tren seferleri de bulunmaktadır.

Istanbul Paris arası trenle kaç saat?

Yolculuk süresi 7 saattir. Bilet ücreti 29 EUR'dan başlıyor. Her gün dört adede kadar direkt tren bağlantısı vardır. Konforlu bir seyahat seçeneği direkt gece treni "Thello" dur.

Türkiyeden Avrupaya tren var mı?

Ülkemiz ile Avrupa ülkeleri arasındaki tren bağlantısı İstanbul (Halkalı) – Sofya – İstanbul (Halkalı) arasında her gün karşılıklı çalışan İstanbul – Sofya Ekspresi ile sağlanmaktadır. İstanbul- Sofya Ekspresine ilave edilecek vagonlarla Bükreş bağlantısı sağlanmaktadır.

Istanbul Plovdiv tren kaç saat?

1 İstanbul (Türkiye) - Filibe (Bulgaristan) Türkiye'den Bulgaristan'a direkt gece treni ile seyahat edin. İstanbul'dan Sofya'ya giden günlük gece treninin 12 saatlik bir yolculuk süresi vardır. Tren biletleri 29 EUR'dan başlıyor.

Istanbul'dan Edirne'ye tren var mı?

Bu trenler İstanbul > Edirne > İstanbul arasında her gün işlerler. Halkalı > Çerkezköy > Kapıkule, Kapıkule > Çerkezköy > Halkalı ve Çerkezköy > Halkalı, Halkalı > Çerkezköy güzergahlarında hizmet vermektedir.

İstanbul Almanya arası trenle kaç saat?

Türkiye'deki İstanbul şehrinden Almanya'daki Berlin şehrine trenle seyahat edin. Bilet ücreti 130 EUR'dan başlıyor. Yolculuk süresi 50 saattir. İki seyahat rotanız var.

Almanyada tren bileti nasıl alınır?

Alman tren biletlerini doğrudan Almanya'nın ulusal demiryolu sistemi – Deutsche Bahn üzerinden satın alabilirsiniz. Çoğu uluslararası kredi kartını kabul eder ve biletler size elektronik olarak gönderilebilir veya evde yazdırabilirsiniz.