Öğrenciye taşıt kredisi çıkar mı?

İçindekiler:

  1. Öğrenciye taşıt kredisi çıkar mı?
  2. Hiçbir geliri olmayan kredi alabilir mi?
  3. Eğitim kredisi herkese verilir mi?
  4. Taşıt kredisi için kaç ay sigortalı?

Öğrenciye taşıt kredisi çıkar mı?

Öğrencilerin bankalara yaptığı ikinci el taşıt kredisi başvurusu bile genellikle olumlu sonuçlanmıyor. Fakat öğrenciler, bankalar tarafından gelir belgesi olan birini kefil olarak gösterdiği ya da yeterli geliri olduğu tespit edildiği zaman, ihtiyaç kredisi ya da araç kredisi alabiliyor.

Hiçbir geliri olmayan kredi alabilir mi?

MEMUR, ÇİFTÇİ VE ESNAF VATANDAŞLAR İÇİN GELİR BELGESİZ KREDİ SUNAN BANKALAR. Memurlar, Vakıfbank sayesinde gelir belgesine ihtiyaç duymadan kredi çekebilirler. ... Çiftçiler, eğer tarım ve hayvancılık alanında krediye ihtiyaç duyuyorsa, Ziraat Bankası aracılığıyla gelir belgesiz kredi çekebilirler.

Eğitim kredisi herkese verilir mi?

Kredi, öğrenci / kursiyer velilerine, öğrencinin / kursiyerin bu tür eğitim masraflarını üstlenen herhangi bir aile bireyine veya düzenli ve sürekli gelir sağlayan bir mesleği var ise öğrenciye / kursiyerlere ödenebilecektir.

Taşıt kredisi için kaç ay sigortalı?

Kredi başvurusunun onaylanabilmesi için gereken sigortalılık süresi minimum 3 ay. Yani sigorta girişinizin en az 3 ay önce başlatılmış olması ve hala devam ediyor olması gerekiyor. Bazı bankalarda bu süre 6 aya kadar çıkabiliyor.