Continental lastik ömrü kaç yıl?

İçindekiler:

  1. Continental lastik ömrü kaç yıl?
  2. Araba lastikleri kaç km de değişir?
  3. Yazlık lastik ne zaman takılır 2021?
  4. Debica kimin üretimi?
  5. Debica nasıl marka?

Continental lastik ömrü kaç yıl?

Lastiğin kilometre performansını etkileyen birçok faktör bulunmaktadır. 5 yıl raf ömrüne ek olarak lastik hava basıncı ve diş derinliği gibi önerilen lastik bakım ve kontrolleri düzenli olarak yapılan lastikler için de 5 yıl da kullanım ömrü sunar.

Araba lastikleri kaç km de değişir?

Lastik ömrü aracın kullanım ve lastik tipine göre değişkenlik gösterir. Bununla birlikte araç lastiği 50 veya 60 bin km arasında değişmesi gerekiyor. Araç sahipleri bu km hesabını genel olarak yıllara yaymaktadır.

Yazlık lastik ne zaman takılır 2021?

Yaz lastikleri her yıl 1 Nisan'dan itibaren takılmalıdır. Sürüş güvenliğinin artırılması için yola çıkmadan evvel mutlaka kış lastikleri çıkarılmalı ve yaz lastikleri takılmalıdır.

Debica kimin üretimi?

Goodyear markası ile stratejik ortaklığına 1995 yılında başlayan Debica oldukça özel bir yere sahiptir. Goodyear bünyesindeki markalar arasında en büyük üretim tesisleri Debica'ya aittir.

Debica nasıl marka?

Polonya lastik pazarının lider markaları arasında yer alan Debica, binek, hafif ticari ve ticari araçlar için lastik üretimi yapmaktadır. ... Goodyear bünyesindeki markalar arasında en büyük üretim tesisleri Debica'ya aittir.