Siyah kot pantolon altina nasil ayakkabı giyilir?

İçindekiler:

  1. Siyah kot pantolon altina nasil ayakkabı giyilir?
  2. MOM Jeans altına nasıl ayakkabı giyilir?
  3. MOM jean üstüne ne giyilir?
  4. Bol paça tulum altına nasıl ayakkabı giyilir?
  5. Lacivert kumaş pantolon altına ne renk ayakkabı giyilir?

Siyah kot pantolon altina nasil ayakkabı giyilir?

Günlük kombinleri konforlu giyim parçası olan siyah kot pantolon altına ayakkabı olarak beyaz spor ayakkabısı kullanabileceğiniz gibi siyah model makosen ayakkabı veya leofer ayakkabı da kullanabilirsiniz.

MOM Jeans altına nasıl ayakkabı giyilir?

Galeri / Moda Eğer Mom Jean'inizi hafta sonuna saklıyorsanız beyaz spor ayakkabılar ile tamamlayabilirsiniz. Bacak boyunuzu olduğundan daha uzun gösteren nude topuklulardan destek alabilirsiniz. Bu sayede Mom Jean'inizi gündüzden geceye taşıyabilirsiniz.

MOM jean üstüne ne giyilir?

Şık bir görünüm için mom jeaninizi stiletto ve beyaz gömlek ile kombinleyebilir, spor bir görünüm için ise oduncu gömleği ve sneakers seçebilirsiniz. Eğer akşam yemeğe gitmeyi düşünüyorsanız mom jeaninizle kombinleyeceğiniz şık bir gömlek elbiseyi, ön düğmelerini açarak bluz olarak giyebilirsiniz.

Bol paça tulum altına nasıl ayakkabı giyilir?

Tulum ayakkabı kombinleri için kullanabileceğiniz ayakkabı modelleri sandalet, stiletto, bot, platform ayakkabı, yüksek topuk ayakkabı, blok topuk ayakkabı kullanabilirsiniz.

Lacivert kumaş pantolon altına ne renk ayakkabı giyilir?

Kot pantolonların en iyi tamamlayıcısı kesinlikle spor ayakkabılardır. Lacivert kot pantolonu siyah spor ayakkabı ile denemelisiniz.