Samsung Otomatik düzeltme nasıl kapatılır?

İçindekiler:

  1. Samsung Otomatik düzeltme nasıl kapatılır?
  2. Telefon otomatik kelime tamamlama nasıl kapatılır?
  3. Otomatik doldurma nasıl kapatılır?
  4. Samsung klavye nasıl devre dışı bırakılır?

Samsung Otomatik düzeltme nasıl kapatılır?

Bu klavye muhtemelen ya Android klavye ya da Google klavye olarak ekranda gözükecektir. Metin düzeltme seçeneğine dokun. Bu seçenek genelde menünün orta taraflarında yer almaktadır. "Otomatik düzeltme" düğmesini "kapalı" konuma kaydır.

Telefon otomatik kelime tamamlama nasıl kapatılır?

Girdi ve kontrol bölümünde yer alan Dil ve giriş bölümüne dokunuyoruz. Klavyeler ve giriş yöntemleri bölümünde Samsung klavye bölümünün yanında yer alan çark simgesine tıklıyoruz. Akıllı yazma bölümünde yer alan Öngörücü yazı ve Otomatik değiştirme bölümlerini deaktif konumuna getiriyoruz.

Otomatik doldurma nasıl kapatılır?

Chrome'a bilgi kaydetmeyi durdurma Ayarlar'a dokunun. Otomatik doldurma ve ödemeler'e dokunun. Ödeme yöntemleri'ne veya Adresler ve daha fazlası'na dokunun. Ödeme bilgilerini kaydetmeyi durdurmak için Ödeme yöntemlerini kaydet ve doldur seçeneğini devre dışı bırakın.

Samsung klavye nasıl devre dışı bırakılır?

Klavyelerinden herhangi birini devre dışı bırakmak istersen (onları cihazından tamamen kaldırmadan), 'Dil ve Giriş' menüsüne git*. Burada düğmeleri kullanarak klavyeleri açıp kapatabilirsin. *Samsung Android 7.0 cihazlarında bunu 'Genel Yönetim' menüsü içinde bulacaksın.