Atlasglobal kime satıldı?

İçindekiler:

  1. Atlasglobal kime satıldı?
  2. Atlasglobal ne zaman kuruldu?
  3. Atlasjet Genel Müdürü kim?
  4. Atlasjete ne oldu?
  5. AtlasGlobal battı mı?
  6. Atlasjet uçakları ne oldu?
  7. Turkish Airlines kac tane uçağı var?
  8. THY filosunda kaç uçak var 2020?
  9. Onurair kapandı mı?

Atlasglobal kime satıldı?

Mehmet ve Murat Ersoy kardeşler Atlasjet ve ETS Tur'da yollarını ayırma kararı alınca, Atlasjet'in tüm hisseleri Ali Murat Ersoy'a geçti. Yani 2012 yılından bu yana Atlasglobal Murat Ersoy'un. ETS Tur Mehmet Ersoy'da kalırken, Atlasjet ise Murat Ersoy'da kaldı.

Atlasglobal ne zaman kuruldu?

Mart 2001, İstanbul, Türkiye Atlasglobal/Kuruluş

Atlasjet Genel Müdürü kim?

İlk atama Temizkan'ın yerine yapıldı. Şirketin 2014'ten bu yana Teknik Başkanlığı'nı sürdüren ve tüm bakım operasyonunun bağlandığı Murat Eroğlu, genel müdürlüğe atandı.

Atlasjete ne oldu?

Buna karşılık en büyük talihsizlik, şirketi satın aldıktan sadece 1 yıl sonra yani 2007'de düşen Atlasjet'e ait Isparta uçağı oldu. Bu kazada 7'si mürettebat 57 kişi hayatını kaybetti. ... ETS Tur Mehmet Ersoy'da kalırken, Atlasjet ise Murat Ersoy'da kaldı.

AtlasGlobal battı mı?

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy'un ikiz kardeşi Murat Ersoy'un sahibi olduğu Havayolu şirketiAtlas Global resmen iflas etti. İstanbul Bakırköy 3. Asliye Ticaret Mahkemesi'nde görülen 17.06.2021 tarih ve 2020/15 Esas sayılı dava ile ilgili karar verilmiş.

Atlasjet uçakları ne oldu?

İç ve dış hatlarda tarifesiz seferlerle yolcu ve yük taşımacılığı yapmak üzere ruhsatlandırılan Atlasglobal, ilk uçuşunu 1 Haziran 2001 tarihinde gerçekleştirmiştir. 2015'te adını değiştirmiştir. tarihinde tüm uçuşlarını durdurup tarihinde iflas başvurusunda bulunmuştur.

Turkish Airlines kac tane uçağı var?

Türk Hava Yolları
IATA ICAO Çağrı Kodu TK THY TURKISH
Havayolu ittifakıStar Alliance
İştiraklarAnadoluJet (%100) SunExpress (%50)
Uçak filosu372
Uçuş noktaları325
13 satır daha

THY filosunda kaç uçak var 2020?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, 2020 yılına ilişkin uçak filosu istatistiklerini açıkladı. Açıklanan verilere göre, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'ne kayıtlı Türk Hava Yolları (THY) AO'nun 18'i kargo, 323'ü yolcu olmak üzere toplam 341 uçağı bulunuyor.

Onurair kapandı mı?

Bir dönem Türkiye'nin en büyük özel havayolu şirketi olan Onur Air'in sahibi olduğu tüm uçaklar icraya verildi. Şirketin tüm hava araçlarının uçuşları ikinci bir talimata kadar durduruldu. Pandemiden en ağır darbeyi alan havacılık sektöründe özellikle havayolu şirketleri büyük zarar gördü, görmeye devam ediyor.