Turkcell GNÇ ye nasil gecilir?

İçindekiler:

  1. Turkcell GNÇ ye nasil gecilir?
  2. Gnç hangi hatlarda kullanılır?
  3. Gnç şifresi nedir?
  4. Turkcell GNC nedir?

Turkcell GNÇ ye nasil gecilir?

Genç Turkcelli olma şartı öncelikle 25 yaş ve altı kişilerin yaralandığı bir platformdur. Eğer 25 yaşından büyük iseniz ve sizin 25 yaş altında bir çocuğunuz var ise genç Turkcelli olabilirisiniz. 25 yaş altı bir çocuğunuz ya da herhangi bir tanıdığınız var ise onun üzerinden genç Turkcelli olma şansınız bulunmaktadır.

Gnç hangi hatlarda kullanılır?

Kampanyadan 26 yaş altındaki, IOS ve Android işletim sistemli, cihazına GNÇ uygulamasını indiren, tüm Turkcell Bireysel, Faturalı ve Hazır Kart, aktif, ses aboneleri yararlanabilir.

Gnç şifresi nedir?

Cep telefonu numaranız Turkcell ise SIFRE yazıp 2200'a kısa mesaj gönderip şifrenizi ücretsiz alabilirsiniz. Turkcell dışındaki diğer operatörler için, SIFRE yazıp "05"ye ​kısa mesaj göndererek şifrenizi alabilirsiniz. Gönderdiğiniz kısa mesaj tarifeniz üzerinden ücretlendirilir.

Turkcell GNC nedir?

GNÇ uygulaması 26 yaş altı gençlere fayda ve fırsatlar sunarak iletişim ve tanıtım yapılan bir dijital platformdur. Detaylı bilgi almak ve uygulamayı indirmek için www.turkcell.com.tr/gnctrkcll adresini ziyaret ediniz. ... Uygulama içerisinde belirlenen ve telefon numarasına tanımlanan kampanya günleri değiştirilemez.