Instagram Beğenilerimi nasıl silerim?

İçindekiler:

  1. Instagram Beğenilerimi nasıl silerim?
  2. Instagramda begendigim videolari nasil bulurum?
  3. Instagramda engellenen kişinin beğenileri gider mi?
  4. Instagramda engellenen kişinin mesajları silinir mi?
  5. Instagramda hareketler nasıl gizlenir?

Instagram Beğenilerimi nasıl silerim?

Ardından beğenisini silmek istediğiniz kişinin hesabına gelerek, üstüne dokunarak profilini açmanız gerekmektedir. Bu noktadan sonra tek yapmanız gereken, sağ üst köşede bulunan simgelerden, kişiyi engellemektir. Sonrasında kişinin size tüm ulaşımı, yorum ve beğenileri, platform tarafından silinecektir.

Instagramda begendigim videolari nasil bulurum?

Instagram'da şimdiye kadar beğendiğiniz tüm fotoğraflar ve videolara kolayca ulaşabilirsiniz. Bunun için öncelikle profil sayfanıza gelin. Sağ üst köşede, 3 nokta üst üste olan simgeye dokunun. Alt tarafta "Beğendiğin Gönderiler" seçeneğini göreceksiniz, ona dokunun.

Instagramda engellenen kişinin beğenileri gider mi?

Evet. Birini engelledikten sonra, fotoğraf ve videolarınızdaki beğenmeleri ve yorumları silinir. Birinin engelini kaldırmak, o kişinin daha önceki beğenme ve yorumlarını geri getirmez.

Instagramda engellenen kişinin mesajları silinir mi?

Engellendiğinde mesajlar otomatik olarak siliniyor olabilir.

Instagramda hareketler nasıl gizlenir?

Seçenekler sayfasında Hesap başlığının ardında yer alan Ayarlar başlığına sayfayı kaydırarak gidin. Yine sayfayı kaydırdırğınızda Ayarlar başlığının altında "Hareket Durumunu Göster" başlığının yer aldığını göreceksiniz. O seçeneğin yanındaki butona basarak ayarı kapatabilirsiniz.