Emin Otomotiv sistemi nasıl işliyor?

İçindekiler:

  1. Emin Otomotiv sistemi nasıl işliyor?
  2. Emin Oto kaç ayda?
  3. Emin Otomotiv faizsiz mi?
  4. Eminevimle nasıl ev sahibi olunur?

Emin Otomotiv sistemi nasıl işliyor?

Müşterimiz dilerse Emin 2. El Otomotiv galerimizden de beğendiği bir araca avantajlı koşullarda sahip olabilir. Peşinatı ödemek istemeyen kişilerin çekilişe girmeden kesin teslim tarihi ile araçlarını satın alabildikleri sistemdir. Çalışma mantığı dahil olunan vadenin yarısında araç teslimi alınmasına dayanmaktadır.

Emin Oto kaç ayda?

Siz de sınırlı süre geçerli olan bu kampanyadan faydalanmak için hemen Eminevim Şubelerine gelin, otomobil hayalinizi ertelemeyin. % 5 peşinat ile de katılabileceğiniz 24, 36 ve 48 kişilik gruplarda peşinat durumuna göre 8 ayda teslimat fırsatı hem de düşük maliyet ile.

Emin Otomotiv faizsiz mi?

Faizsiz satın alma sistemi ile Türkiye'de bir ilki gerçekleştiren Eminotomotiv, kurulduğu yıldan bu yana pek çok aileyi uygun fiyat ve ödeme seçenekleri ile otomobil sahibi yapmış olmanın gururunu taşıyor.

Eminevimle nasıl ev sahibi olunur?

Peşinatlı sistem ile ev sahibi olmak istediğinizde ise yapmanız gereken ilk şey peşinat ve taksit tutarlarını belirlemek. Daha sonra vade belirlenir ve ödemelerde herhangi bir artış veya azalma olmaz. Sunduğu avantajlar ile ev almanın en kolay yöntemini sunan Eminevim ile siz de ev sahibi olabilirsiniz.