Datçaya uçakla nasil gidilir?

İçindekiler:

  1. Datçaya uçakla nasil gidilir?
  2. Istanbul'dan Datça'ya uçak var mı?
  3. Istanbuldan Datça'ya uçakla nasıl gidilir?
  4. Dalaman Havaalanı ile Datça arası kaç km?
  5. Bodrum Datça feribot bileti ne kadar?

Datçaya uçakla nasil gidilir?

Datça'ya havayolu ile ulaşım için Dalaman ve Bodrum Havalimanlarına yapılan uçuşları seçebilirsiniz. Bu iki havalimanına da seferleri olan Pegasus Havayolları, Onur Air, Sun Express, Atlas Jet Havayolları ve Türk Hava Yolları'nın uçuşlarından yararlanabilirsiniz.

Istanbul'dan Datça'ya uçak var mı?

Milas-Bodrum Havalimanı'ndan Datça'ya THY (Anadolu Jet), Pegasus Airlines ve Atlas Jet'in sezonda çok sayıda seferi ile yaklaşık 1 saat 15 dakikalık bir yolculuk ile İstanbul'dan Bodrum'a ulaşabilirsiniz. Uçak seferlerini kolayca sorgulamak için ilgili havayolu şirketinin ismine tıklamanız yeterli.

Istanbuldan Datça'ya uçakla nasıl gidilir?

Yeni İstanbul Havalimanı'ndan ve Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan günlük olarak Muğlaya seferler mevcut. Tercihe bağlı olarak Bodrum veya Dalaman Havalimanı'na inerek oradan kalkan havalimanı otobüs seferleri ile Datça'ya gidebilirsiniz. İstanbuldan uçakla yolculuk süresi yaklaşık bir saat sürmektedir.

Dalaman Havaalanı ile Datça arası kaç km?

Sorunuzun cevabı: Dalaman Havalimanı Datça arası 162 Km'dir.

Bodrum Datça feribot bileti ne kadar?

(Araç bileti alındıktan sonra refakatçı yolcu ilave edilemez, araç içi yolcular şoför dahil 5 kişi ile sınırlıdır.)...Bodrum - Datça Fiyat Listesi.
Araç KategorileriFiyat
1 Bisiklet15 TL
1 Küçük Minibüs Tek Yön350 TL
1 Büyük Minibüs Tek Yön430 TL
1 Karavan Tek Yön575 TL
4 satır daha