Teknosa telefon siparişi kaç günde gelir?

İçindekiler:

  1. Teknosa telefon siparişi kaç günde gelir?
  2. Teknosa sipariş nasıl verilir?
  3. Teknosa servis süresi kaç gün?
  4. Vatan Bilgisayar internet alışveriş nasıl yapılır?
  5. Mağazadan Teslim Al nedir?
  6. Mağazadan teslimat ne demek?
  7. Vatan Bilgisayar nakit ödeme var mı?
  8. Vatan Bilgisayar Fibabanka nasıl ödeme yapılır?

Teknosa telefon siparişi kaç günde gelir?

Standart teslimat ile hafta içi saat 14:00'a kadar verilen siparişler aynı gün, hafta içi 14:00'dan sonra verilen siparişler ve hafta sonu verilen siparişler bir sonraki iş günü kargoya verilir. Aynı gün teslimat seçeneği ile verilen siparişler, aynı gün saat 22:00' a kadar Araskurye ile adrese teslim edilmektedir.

Teknosa sipariş nasıl verilir?

Nasıl sipariş verebilirim? Teknosa.com'dan ürün siparişi verebilmek için, http://www.teknosa.com web sitemizi ziyaret ederek üyeliğiniz üzerinden veya üyelik olmadan ilgilendiğiniz ürünü sepetinize ekleyerek tercih ettiğiniz ödeme yöntemi ile siparişinizi oluşturabilirsiniz.

Teknosa servis süresi kaç gün?

Ürününüzü satın aldıktan sonraki 1 gün içerisinde, arızalı olduğunu beyan ettiğiniz ve arızası mağazalarımız tarafından gözlemlenen ürünlerinizi yetkili servise göndermeden mağazalarımızda değiştirebilirsiniz.

Vatan Bilgisayar internet alışveriş nasıl yapılır?

Belirlediğiniz Üyelik şifreniz ile E-Mail adresinizi ana sayfada bulunan E-mail ve Kullanıcı Adı bölümüne girerek alışverişe başlayabilirsiniz. Alışveriş yaparken seçtiğiniz ürünleri sepetinize SEPETE EKLE butonu ile ekleyebilirsiniz. Sepetinize ürün eklediğinizde; sayfanız SEPETİNİZE yönlenmeyecektir.

Mağazadan Teslim Al nedir?

Mağazadan Teslim seçeneğini tercih ederek, Sipariş ettiğiniz ürünü, mağazamızda deneyebilir ve onu tamamlayan diğer parçalarla birbirinden şık kombinler yapma fırsatı da bulabilirsiniz. ... Sipariş ettiğiniz ürünler, sipariş tarihinden itibaren 5 iş günü içerisinde mağazamıza gönderilir.

Mağazadan teslimat ne demek?

Özellikle mağazaları gezmeye vakit bulamayan çalışanların katılmak durumunda oldukları son dakika davet ya da organizasyonları için çözüm üreten “Mağazadan Teslim” özelliğimiz sayesinde internetten satın aldığınız ürünü en özel servislerimizden de ücretsiz faydalanarak konforla mağazalarımızdan teslim alabilirsiniz.

Vatan Bilgisayar nakit ödeme var mı?

Nakit Ödeme Vatan Bilgisayar Mağazalarından yapacağınız alışverişlerde ödemenizi nakit olarak gerçekleştirebilirsiniz.

Vatan Bilgisayar Fibabanka nasıl ödeme yapılır?

Kredi taksit ödemelerinizi; Mobil ve İnternet Bankacılığı kanallarımız, Çağrı Merkezimiz ve tüm şubelerimizden hızlı ve kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca, Bankamızdaki kredi hesabınıza para transferi yaparak ve Vatan Bilgisayar mağazalarında yer alan ödeme noktalarından da ödemelerinizi kolaylıkla yapabilirsiniz.