Gano Excel kahve ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Gano Excel kahve ne işe yarar?
  2. Gano Excel neden yasaklandı?
  3. GANO 3 in 1 coffee nasıl kullanılır?
  4. Gano Excel kimyasal mı?
  5. Gano Excel in sahibi kim?
  6. Gano Excel Nerenin ürünü?

Gano Excel kahve ne işe yarar?

Ganocafe Classic özellikleri içerisinde şunları sayabiliriz: Orijinal kahveden yapılmıştır, şekersizdir, toz kahve formatındadır, içeriğinde Ganoderma Lucidum Kırmızı Reishi tozu vardır. Metabolizmayı çalıştırma, tokluk hissi verme, kan şekerini dengeleme ve ağrıları hafifletme özelliklerine sahiptir.

Gano Excel neden yasaklandı?

Ganoderma Lucidum mantarının "kadınlık hormonu" ve teratojen (ceninler üzerinde kanser yapıcı etki) olan dietilstilbestrol (DES) maddesini içerdiğini anlatan Çelik, "Bu maddeler, önceleri prostat kanseri tedavisinde kullanılmıştır. Ancak 2002 yılında ilaç olarak kullanılması FDA tarafından yasaklanmıştır.

GANO 3 in 1 coffee nasıl kullanılır?

Diğer toz kahve türleri gibi hazırlanan gano kahveyi, kullanım yönlendirmeleri doğrultusunda, belirtilen miktarda sıcak su ya da süte karıştırarak içebilirsiniz. Genellikle bir küçük paketin 200 ml yani bir kupa sıcak su veya sütle karıştırılması öneriliyor.

Gano Excel kimyasal mı?

-Gano Excel ürünleri her ne kadar kimyasal madde içeren bir ilaç olmayıp, gıda takviyesi ise de kullanırken asla aşırıya kaçılmamalıdır.

Gano Excel in sahibi kim?

1995 senesinde Malezya'nın Kedah Darul Aman şehrinde kurulan Gano Excel, kendisini Ganoderma besin takviyesi bağışıklık bilimine adamış ilk sağlıklı yaşam firmasıdır. Gano Excel, Ganoderma Lucidum'un sağlık yönünden yararlarını ilk defa keşfeden ve de paylaşan Ganoderma araştırma firmasıdır.

Gano Excel Nerenin ürünü?

Malezya merkezlidir. Dünya genelinde 100'den fazla ülkede faaliyet göstermektedir. Türkiye'de 2010 yılından beri Gano Excel Marketing Private İth. ve Paz.