Kombi yer değişiminde proje şart mı?

İçindekiler:

  1. Kombi yer değişiminde proje şart mı?
  2. Kombi başka eve gider mi?
  3. Kombi ne kadara mal olur?
  4. Kombi yeri değişir mi?
  5. Kombi balkonda olunca ne olur?
  6. Kombi montajı kaç TL?
  7. Kombi nereye monte edilmeli?
  8. Kombi balkona konur mu?
  9. Kombi neden balkona konulur?

Kombi yer değişiminde proje şart mı?

Kombinin yerini değiştirmek için demir olan doğal gaz borusuna müdahale gereklidir. Bu durumda mutlaka doğalgaz proje değişikliği gereklidir. Ayrıca bacalı kombiden hermetik kombiye geçişlerde veya bacalı kombiden yoğuşmalı kombiye geçişlerde de doğalgaz tadilat projesi gereklidir.

Kombi başka eve gider mi?

Ev içerisinde kombi yeri mutfaktayken mutfak balkonuna ya da tam tersi taşınabilme imkanı olduğu gibi başka eve de kombi taşıma işlemi yapılabilmektedir. Yetkili bir doğalgaz firması olan Gelişim Doğalgaz ile anlaşıldıktan sonra ihtiyaca en uygun öneriler sunulmakta ve kombiyi başka eve taşıma işlemi başlamaktadır.

Kombi ne kadara mal olur?

Kombi montajı Ustalık bedeli 400 ₺ + KDV şeklinde belirlenmiştir. Kombi montaj malzeme grubu ve yoğuşma gideri malzemeleri(5 metreye kadar) 250 ₺ +KDV olarak belirlenmiştir. Kombi değişim Formu Mühendislik Hizmeti 100 ₺+KDV şeklinde belirlenmiştir.

Kombi yeri değişir mi?

Doğalgaz firması, kombi yer değişikliği için farklı önerilerde de bulunabilir. Kombinin taşınacağı yer için, plastik su boruları(PPR borular) döşenir. Kombi yeri değişeceği zaman, demir doğalgaz borusunun yeri de değişmek zorundadır. Bunun için doğalgaz firması, doğalgaz tadilat projesini çizer.

Kombi balkonda olunca ne olur?

Doğalgaz kombisinin balkonda, soğuğa karşı korumasız olmasının ısı kaybına neden olduğu belirtiliyor. Doğalgaz tesisat teknikeri Yahya Gezer, doğalgaz kombisinin balkonda korumasız olmasının yaklaşık yüzde 10 ısı kaybına, bu kaybın da faturaya ciddi şekilde yansıdığını belirtti.

Kombi montajı kaç TL?

2019 Kombi montaj fiyatları belirlenirken aşağıda belirtilen hususlar dikkate alınmalıdır.Mevcut tesisatlar farklılık gösterebilir bu durumda fiyatlarda değişkendir. Ama standar bir kombi değişim yapılacak ise kombi montaj ücreti 300 TL dir.

Kombi nereye monte edilmeli?

Kombiler her mekanda kullanılabilir mi? Bacalı ve hermetik kombiler; havalandırma boşluğuna, merdiven sahanlığı ve asansör boşluklarına monte edilemezler. Evin içerisinde bacalı kombiler; yatak odası, banyo ve w.c lere monte edilemezler. Hermetik kombiler ise ancak atmosfere cephesi olan mahallere yerleştirilebilirler.

Kombi balkona konur mu?

Özellikle açık balkonlara kombinin monte edilmemesi gerekiyor. Kombiler bireysel olarak ısınma avantajı sağlar. ... Açık balkona kombi konmaz. Balkonu ya tamamen yada cihazın olduğu yeri kapatmak gerekir.

Kombi neden balkona konulur?

Kombi balkona konduğunda, hermetik kombi temiz havayı dışarıdan alarak yakacak, karbon monoksiti yine dışarıya verecek; tüm bu işlemler kombimiz balkona konduğundan olumsuz gelişmeler yaşanmayacaktır.