Kısa yol ekleme nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Kısa yol ekleme nasıl yapılır?
  2. Bir siteyi nasıl masaüstüne kısayol?
  3. Telefona kısa yol ekleme nasıl yapılır?
  4. Sık kullanılanlar çubuğuna ekleme nasıl yapılır?
  5. Bilgisayarda kısa yol nasıl oluşturulur?
  6. Google özelleştir nasıl yapılır?

Kısa yol ekleme nasıl yapılır?

Masaüstüne kısayol eklemek için
  1. Masaüstünü basılı tutun (veya masaüstüne sağ tıklayın) ve ardından Yeni > Kısayol'u seçin.
  2. Öğenin konumunu girin veya öğeyi Dosya Gezgini'nde bulmak için Gözat'ı seçin.

Bir siteyi nasıl masaüstüne kısayol?

Herhangi bir İnternet sitesi için kısayol oluşturabilirsin ancak site normalde gerektiriyorsa oturum açman istenebilir. Tarayıcının tam ekran olmadığından emin ol. Bunun kolayca çalışması için masaüstünü görebilmen gerekir. Adres çubuğunda sitenin simgesine tıkla ve sürükle.

Telefona kısa yol ekleme nasıl yapılır?

  1. Uygulamaya dokunun ve basılı tutun, ardından parmağınızı kaldırın. Uygulamanın kısayolları varsa bir liste görüntülenir.
  2. Kısayola dokunun ve basılı tutun.
  3. Kısayolu istediğiniz yere kaydırın. Parmağınızı kaldırın.

Sık kullanılanlar çubuğuna ekleme nasıl yapılır?

Eklemek veya kaldırmak istediğiniz klasöre sağ tıklayın ve ardından Sık Kullanılanlarda Göster'e veya Sık Kullanılanlardan Kaldır'a tıklayın. Klasör Klasör Bölmesi, eklemek istediğiniz klasöre tıklayın ve ardından Klasör'e tıklayın. Sık Kullanılanlar grubunda Sık Kullanılanlarda Göster 'e tıklayın.

Bilgisayarda kısa yol nasıl oluşturulur?

Windows tuşuna basın ve masaüstü kısayolu oluşturmak istediğiniz Office programına göz atın. Program adına veya kutucuğuna sağ tıklayın ve ardından Dosya konumunu aç'ı seçin. Program adına sağ tıklayın ve ardından Gönder > Masaüstü (kısayol oluştur) öğesine tıklayın. Masaüstünüzde programın kısayolu gösterilir.

Google özelleştir nasıl yapılır?

Artık Google Chrome tarayıcı temanızı doğrudan Yeni Sekme sayfasından özelleştirebilirsiniz. Hazır temalar ve renkler yerine seçenekleri siz belirleyebilir ve web tarayıcı istediğiniz gibi kişiselleştirebilirsiniz. Bunun için Yeni Sekme bölümünde sağ alt köşede yer alan Özelleştir düğmesine tıklamanız gerekiyor.