BMW 3 serisinin govde kodu nedir?

İçindekiler:

  1. BMW 3 serisinin govde kodu nedir?
  2. BMW Live Cockpit nedir?
  3. BMW 3 Serisi yeni kasa ne zaman çıktı?
  4. BMW Sport Line nedir?
  5. BMW konfor erişim sistemi nedir?

BMW 3 serisinin govde kodu nedir?

Bu otomobilin asıl gövde kodu E30. Aslında ikinci nesil BMW 3 Serisi (E21'in devamı) piyasaya ilk çıktığında yani yeniyken böyle bir tabir yoktu. ... 2000'li yıllardan sonra bu otomobillerin fiyatları ucuzlayınca, modifiyeye meraklı gençler rahatlıkla E30 3 Serisi'ne sahip olmaya başladı.

BMW Live Cockpit nedir?

BMW Live Cockpit Professional. Navigasyon fonksiyonuyla BMW Live Cockpit Professional dokunmatik olarak ve tam dijital 10,25 inç gösterge paneli üzerinden kullanılabilen yüksek çözünürlüklü 12,3 inç kontrol ekranından oluşan yüksek kaliteli bir görüntüleme ağı içerir.

BMW 3 Serisi yeni kasa ne zaman çıktı?

Altıncı Nesil (F30/F31/F34; 2011–2019) Coupe ve Convertible modelleri 2013 yılına kadar 3 Serisi ismiyle üreten BMW, daha sonra bu kasa tiplerini ayrı bir seri olarak 4 serisi adı altında üretmeye başladı.

BMW Sport Line nedir?

BMW Sport Line paketi, BMW'nin 3 serisi F30 kasa araçlar da seri olarak ürettiği 2. sınıf ayrıcalıklı araç iç ve dış donanım özellikleri sunduğu bir pakettir. Sport Line paket, Urban Line paketten sonra en donanımlı 2. sınıf olma özelliğine sahiptir. Parlak ve göze çarpıcı siyah tasarım ögeleri ön plandadır.

BMW konfor erişim sistemi nedir?

KONFOR ERİŞİM SİSTEMİ. Bagaj bölümünü açmak için elleriniz dolu bir şekilde otomobilin önünde beklerken artık otomobilinizin anahtarını bulmak için ceplerinizi karıştırmanıza gerek yok. ... Bir sensörün tetiklemesiyle bagaj kapağı kilidi ve bagaj kapağı otomatik olarak açılır.