Ayazağa mahallesi nereye bağlı?

İçindekiler:

  1. Ayazağa mahallesi nereye bağlı?
  2. Tarabya hangi Otobüs gider?
  3. Ayazağa mahalle mi?
  4. Yenikapıdan Ayazağa nasıl gidilir?
  5. Maslak hangi metro istasyonu?
  6. Mecidiyeköy maslak nasıl gidilir?
  7. Maslak Acıbadem Hastanesine Nasıl Gidilir?

Ayazağa mahallesi nereye bağlı?

Ayazağa İstanbul'un Sarıyer ilçesine bağlı olan bir semt ve mahalledir. 2012'de alınınan belediyeler birliği kararnamesiyle Huzur ve Maslak mahalleleri ile birlikte Şişli'den ayrılarak Sarıyer'e bağlanmıştır.

Tarabya hangi Otobüs gider?

Bu Otobüs hatları Tarabya yakınından geçiyor: 25A, 25E, 25Y, 29C, 40B.

Ayazağa mahalle mi?

Kabul edilen bir önergeyle İstanbul'da Şişli ilçesine bağlı olan Maslak, Ayazağa ve Huzur mahalleleri Sarıyer ilçesine bağlandı.

Yenikapıdan Ayazağa nasıl gidilir?

Yenikapı istasyonundan M2 Yenikapı-Hacıosman Metro güzergahına aktarma yapılarak İTÜ Ayazağa durağında inilir. Alibeyköy Terminalinden; Terminalin önünde bulunan İETT otobüs durağından Hacıosman yönündeki 47L hattına binilir ve İTÜ Rektörlüğü durağında inilir (20 dk – 1 saat).

Maslak hangi metro istasyonu?

Maslak'a gelirken / giderken Yenikapı - Hacıosman metro hattını kullanmanız gerekiyor; ve inmeniz gereken yer ise İTÜ - Ayazağa metro durağı. Bu durakta, İstanbul Teknik Üniversitesi ve Windowist Plaza için ayrı ayrı çıkışlar bulunuyor.

Mecidiyeköy maslak nasıl gidilir?

Metrobüs kullanarak Maslak'a gelmek için; Zincirlikuyu ya da Mecidiyeköy duraklarında inebilirsiniz. Zincirlikuyu'da indikten sonra Gayrettepe metro istasyonundan M2 Yenikapı – Hacıosman metro hattını kullanarak Maslak'a ulaşabilirsiniz. (İTÜ-Ayazağa durağında inmeniz gerekiyor.)

Maslak Acıbadem Hastanesine Nasıl Gidilir?

Üsküdar'dan Üsküdar-Çekmeköy metrosuna binerek Altunizade durağında inip Metrobüs'e aktarma yapınız. Metrobüs ile Zincirlikuyu'da inerek Yenikapı-Hacıosman metrosuna aktarma yapınız. Metro ile Darüşşafaka durağında indiğinizde Acıbadem Maslak Hastanesi'ne ulaşabilirsiniz.