Big whey protein ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Big whey protein ne işe yarar?
  2. Whey protein ne zaman alınmalı?
  3. Whey protein ne işe yara?
  4. Içim fit spordan önce mi sonra mı?
  5. Hidrolize protein ne demek?
  6. Izole whey protein ne demek?

Big whey protein ne işe yarar?

Bigwhey Classics, formülündeki papain ve proteaz enzimleri içtiğiniz proteinin daha verimli sindirilmesine ve ardından işlenmesine katkı sağlar. bu sayede spor sonrasında hasar görmüş kasların inşası için daha fazla kullanılabilir amino asit sağlanmasına yardımcı olur.

Whey protein ne zaman alınmalı?

Protein tozunun antrenmanlardan hemen sonra içilebilir. Bunun nedeni, spordan hemen sonraki 30-60 dakikalık aralıklardan faydalanmaktır. Spordan hemen sonra, vücut; katabolizma evresinde, yani yıkım durumundadır. Kaslarınız yorgun olup, acil onarılmaya ihtiyaç duyar.

Whey protein ne işe yara?

İzole Whey Protein'lerinin bio-uygunluğu çok yüksek olduğu için en hızlı sindirilen proteinlerden biridir ve yüksek oranda BCAA içerir. BCAA'lar kaslarda yoğun olarak bulunur ve kasların çalışması ve protein sentezlemesi için hayati öneme sahiptirler. Kısacası izole whey proteini, kasların büyümesine yardımcı olur.

Içim fit spordan önce mi sonra mı?

İçim Fit Yüksek Proteinli Süt ailesinde yer alan tüm çeşitler, spor sonrasında ve ara öğünlerde tüketmek için ideal alternatiflerdir.

Hidrolize protein ne demek?

Hidrolize Whey Proteini: Hidrolize whey proteini üretim aşamasında bir takım işlemler neticesinde daha küçük yapılara, peptitlere parçalanır. Peptitler proteinlere göre çok daha hızlı bir şekilde sindirim sisteminden dolaşım sistemine yani kana karışıp, kas hücrelerine ulaşmasını sağlar.

Izole whey protein ne demek?

İzole kelimesi kelime anlamı olarak "yalıtılmış" demektir. İzole Protein dediğimiz supplement türü ise yalıtılmış protein tozu anlamına gelir. Peki nedir bu yalıtılmış protein tozu. Yüksek protein oranına sahiptir bu duruma nazaran Karbonhidrat, Laktoz ve Yağ bakımından ise yalıtılmıştır.