Muğla Kıyıkışlacık denizi nasıl?

İçindekiler:

  1. Muğla Kıyıkışlacık denizi nasıl?
  2. Kıyıkışlacık köyü nasıl bir yer?
  3. Kıyıkışlacık ta denize girilir mi?
  4. Güllük denizi nasıl?
  5. Muğla Milas Nerede Kalınır?
  6. Güllük nerede denize girilir?
  7. Marmaris içmeler plajı nasıl?

Muğla Kıyıkışlacık denizi nasıl?

Sakin ve bol ormanlık yapısının yanı sıra, kum plajı ve deniz yapısı ile ailelerin rahatça girebildiği, özellikle çocuklu ailelerin metrelerce sığ olan suyunda rahatça yüzdüğü güzel bir plajdır.

Kıyıkışlacık köyü nasıl bir yer?

Kıyıkışlacık (İasos) Muğla ili Milas ilçesine bağlı bir balıkçı köyü. Köy, Bafa Gölü ve Milas ilçesinin arasındaki ana yoldan 18 km içeride bulunuyor. İasos Antik Kenti ile köy iç içe geçmiş. Ana yoldan sonra bol çukurlu, virajlı ve dar yollardan geçtikten sonra varılan bir yer.

Kıyıkışlacık ta denize girilir mi?

Milas'ın tarihi şirin köyü Kıyıkışlacık köyünün en güzel koyu Zeytinlikuyu mevkisindedir. Kıyıkışlacık, Muğla'nın şirin bir köyüdür. ... Kıyıkışlacıkta denize girme ve plajda güneşlenme aktiviteleri için Zeytinlikuyu Plajı'nı tercih edebilirsiniz.

Güllük denizi nasıl?

Güllük Halk PlajıDenizi yüzmek için pek uygun olmayan Güllük Sahili yosunlu, dalgalı ve taşlıdır. Ancak muhteşem bir manzarası olduğunu söylemek mümkündür. Yürüyüş için uzun bir sahil şeridine sahip olan Güllük, gün batımında oturup kahve içmelik yerlerden biridir.

Muğla Milas Nerede Kalınır?

Milas Otelleri
  • Le Méridien Bodrum Beach Resort. Şehir merkezine 18,8 kilometre. ...
  • Yalıçapkını Boutique Hotel - Boutique Class. Şehir merkezine 13,8 kilometre. ...
  • Crystal Green Bay Resort & Spa – All Inclusive. ...
  • Dolunay Suit & Beach. ...
  • AirPort Gulluk Bodrum Otel. ...
  • Med-Inn Boutique Hotel - Boutique Class. ...
  • Agora Pansiyon. ...
  • Gulluk Life Hotel.
Daha fazla öğe...

Güllük nerede denize girilir?

Milas-Güllük Plajları: Milas-Bodrum havaalanı güneyinden ulaşabileceğiniz Güllük'te, Yeni Güllük limanı altındaki Semiramis Koyu plajı, İasos sitesi yakınındaki Etibank Halk plajı, Manastır caddesi dolaylarındaki Güllük Belediye Halk plajı, Güllük limanı yanıbaşında Günbatımı Özkan Sunset Beach Club plajı ile Mavi ...

Marmaris içmeler plajı nasıl?

İçmeler Halk PlajıMarmaris'e 8 kilometre mesafede bulunan İçmeler Plajı yabancı turistlerin en çok tercih ettiği plajlardan biridir. ... Birçok su sporunun yapıldığı İçmeler'de adım başı işletme görebilmek mümkündür. Sahili yumuşak kum ile çevrili denizi ise gayet sakin ve yüzmek için ideal sıcaklıktadır.