beIN sport Şampiyonlar Ligi Olacak mı?

İçindekiler:

  1. beIN sport Şampiyonlar Ligi Olacak mı?
  2. Sampiyonlar Ligi yayin hakki kimde?
  3. Digitürk hangi ligleri veriyor?
  4. UEFA Avrupa Ligini kim yayınlıyor?
  5. Şampiyonlar Ligi maçlarını nereden izleyebilirim?

beIN sport Şampiyonlar Ligi Olacak mı?

Süper Lig'in de yayın haklarını elinde bulunduran Bein Sports, 2017/18 sezonunda Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'nin yayın haklarını almıştı.

Sampiyonlar Ligi yayin hakki kimde?

Spor yayıncılığının öncüsü Saran Group; UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Europa Konferans Ligi'nin televizyon ve dijital yayın haklarını 2023-2024 sezonu sonuna kadar satın aldı. Saran Group, bu üç ligin Türkiye'deki yayını için Türkiye'nin Dijital Platformu EXXEN ile anlaşmaya vardı.

Digitürk hangi ligleri veriyor?

Yeni Sezonda "Daha Fazla" Spor İçeriği Digiturk'te! Lig, Ligue 1, Bundesliga, 2. Bundesliga, EFL Championship, EFL League 1, Turkish Airlines EuroLeague, WTA, çeşitli diğer futbol, tenis, hentbol ve motor sporları gibi birçok kaliteli spor içeriğini izleyicilerine sunacak.

UEFA Avrupa Ligini kim yayınlıyor?

Yeni 4 Eylül Stadyumu'ndaki mücadele saat 21.00'de başlayacak ve TRT Spor'dan canlı yayınlacak.

Şampiyonlar Ligi maçlarını nereden izleyebilirim?

4) Canlı UEFA Şampiyonlar Ligi yayınını nereden izleyebilirim? Cihazınızdaki Prime Video uygulamasına gidip "canlı ve yaklaşan etkinlikler" altında listelenen maçları görebilir veya primevideo.com anasayfasına gidip Prime Video'ya tıklayarak "canlı ve yaklaşan etkinlikler" bağlantısını görebilirsiniz.