Antalya Kemer hangi otobüs gider?

İçindekiler:

  1. Antalya Kemer hangi otobüs gider?
  2. Istanbul Antalya Kemer otobüs kaç saat?
  3. Antalya Kemer e nasıl giderim?
  4. Antalya Kemer Göynük nasıl gidilir?
  5. Antalya Kemer otobüs var mı?
  6. Kemer Tekirova ya nasıl gidilir?
  7. Tekirova hangi ilimizdedir?

Antalya Kemer hangi otobüs gider?

Bu Otobüs hatları Antalya - Kemer Durağı yakınından geçiyor: AK03, VC57, VC59.

Istanbul Antalya Kemer otobüs kaç saat?

İstanbul - Kemer (Antalya) arası otobüs yolculuğu ne kadar sürmektedir? İstanbul - Kemer (Antalya) arası otobüs yolculuğu ortalama olarak 12 saat 43 dakika sürmektedir. İstanbul - Kemer (Antalya) arası hangi otobüs firmaları sefer düzenlemektedir?

Antalya Kemer e nasıl giderim?

Antalya Havalimanı'ndan tramvay, HAVAŞ servisi ya da belediye otobüsü ile Antalya Otogarı'na ulaştıktan sonra otogardan her 30 dakikada bir hareket eden Kemer dolmuşlarıyla Kemer'e gidebilirsiniz. Antalya Otogar'dan Kemer'e ulaşım 45 dakika sürüyor.

Antalya Kemer Göynük nasıl gidilir?

Göynük'e ulaşım için öncelikle Antalya'ya gelmek durumundasınız. Antalya'dan Kemer istikametine 36 km. sonra Göynük'e ulaşırsınız. Büyük şehirlerden direkt olarak Göynük'e otobüs seferleri de yapılmaktadır. Antalya terminalinden ve Kemer'den Göynük'e düzenli olarak otobüs ve minibüs seferleri yapılmakta.

Antalya Kemer otobüs var mı?

Tekirova'dan sabah 07:30, Kemer Saat Kulesinden ise 08:00'de başlayacak Antalya seferleri, Tekirova'dan akşam 18:30, Kemer Saat Kulesinden ise 19:00'da sona erecek. ... Antalya'dan da 08:00'da başlayacak seferler, 19:00'da sona erecek.

Kemer Tekirova ya nasıl gidilir?

Tekirova'ya karayolundan ulaşmak için öncelikle Kemer'e gitmelisiniz. Kemer'den her on dakikada bir hareket eden Tekirova minübüsleri bulunuyor. Eğer özel aracınızla geliyorsanız, yine Kemer'e uğramanız gerekmektedir. Oradan Kumluca-Finike yoluna çıktığınızda geriye sadece 10 dakikalık yolunuz kalmış olacaktır.

Tekirova hangi ilimizdedir?

Tekirova, Türkiye'nin güneyinde Antalya Kemer ilçesine bağlı bir mahalledir. Yaklaşık 2500 kişinin daimi olarak yaşadığı Tekirova, Antalya Havalimanı'na 60 km, Antalya'ya 50 km, Kemer ilçesine 17 km mesafededir. Tekirova kıyıları, denizinin temizliği ve berraklığının simgesi olan mavi bayrak sahibidir.