Otomotiv sektöründe satış danışmanı ne iş yapar?

İçindekiler:

  1. Otomotiv sektöründe satış danışmanı ne iş yapar?
  2. Otomotiv teknolojisinin önü açık mı?
  3. Market satış danışmanı ne iş yapar?
  4. Oto satış Elemanı ne iş yapar?
  5. Otomotiv Teknolojisi mezunu nerede çalışır?

Otomotiv sektöründe satış danışmanı ne iş yapar?

Müşterileri yeni ürünler, fiyatlar, kampanyalar vb. konularda bilgilendirir. ... Müşteri ihtiyaçları ve şirket politikaları doğrultusunda fiyat tekliflerini oluşturur ve müşterilere sunar, tekliflerin takibini yapar ve raporlar. Gerektiğinde gelen araçların teslim alınmasına yönelik işlemleri ve kontrolleri gerçekleştirir.

Otomotiv teknolojisinin önü açık mı?

her türlü otomotiv alanında gerek tekniker gerek satış pazarlama olarak çalışırlar. tüvtürk araç muayenede de tekniker olarak çalışırlar. günümüz teknolojisinin de ilerlemesi ile birlikte otomotiv sektörü gayet önü açık.

Market satış danışmanı ne iş yapar?

Alınan siparişlerinin zamanında müşteriye teslim edilmesini sağlamak, Müşterilerin ihtiyaç ve memnuniyetlerini belirlemek adına anket yapmak ya da yapılmasını sağlamak, Satışları güncel olarak takip etmek ve tespit edilen olumsuzluklar hakkında ilgili yöneticileri bilgilendirmek.

Oto satış Elemanı ne iş yapar?

Son model veya ikinci el arabaların tanıtım ve satışını yapma bilgi becerisine sahip olan kişidir.

Otomotiv Teknolojisi mezunu nerede çalışır?

Otomotiv teknikerlerinin her türlü yerli ve yabancı kuruluşlara ait otomotiv sanayi ve yan sanayide iş bulma olanakları vardır. Satış sonrası tamir ve bakım servislerinde çalışabilme olanağına sahip oldukları gibi, gerekli sermayesi olanlar kendi işyerlerini de açabilmektedirler.