THY biniş kartı oluşturma nedir?

İçindekiler:

  1. THY biniş kartı oluşturma nedir?
  2. Uçak biniş kartı nasıl alınır?
  3. Online biniş kartı ne demek?
  4. Check-in sonrası hangi belge verilir?
  5. Uçakta mobil biniş kartı nedir?
  6. Online Biniş Kartı Nedir?

THY biniş kartı oluşturma nedir?

THY online check-in işlemlerini internet üzerinden gerçekleştirdiğiniz zaman uçuş biniş kartınızı barkotlu bir şekilde oluşturup mail adresinize iletimini sağlayabilir ve çıktısını alarak havalimanında bilet oluşturmanıza gerek kalmadan barkotlu çıktınız ya da cep telefonunuza indirdiğiniz barkotlu mobil biniş ...

Uçak biniş kartı nasıl alınır?

Check-in işlemini yaptırdıktan sonra, biniş kartınızı alabilirsiniz. Bazı Hava yolu şirketleri, online check-in yapıldıktan sonra biniş kartınızı e-posta adresinize göndererek, biniş kartınızı yazdırmanıza olanak sağlar.

Online biniş kartı ne demek?

Elektronik biniş kartı tüm uçuş bilgilerinizi ve binişiniz esnasında havalimanında taratılacak bir barkodu içerir. Bu, biniş kartınızı yazdırmaya gerek olmadığı anlamına gelir. Pasaport veya kimlik belgeniz ile birlikte, havalimanındaki tüm kontrollerden geçebilirsiniz.

Check-in sonrası hangi belge verilir?

Check-in işlemleri sonrasında elinizde hangi kapıdan uçağa bineceğinizi, uçakta hangi numaralı koltukta oturduğunuzu belirten biletiniz ve bagaj fişiniz olacak. Siz nüfus cüzdanınızı, ehliyetinizi ya da pasaportunuzu da hazır bulundurmaya devam edin.

Uçakta mobil biniş kartı nedir?

Mobil biniş kartı (barkod) hem web sitesi hem de mobil platformlardan yapılan check-in işlemlerinde temin edilebilir. ... · Bagajı olmayan misafirler bu mobil biniş kartını (barkodu) güvenlik geçişlerindeki görevlilere ve uçağa girmeden önce boarding işlemi yapan görevlilere göstererek hızlı ve kolayca geçiş sağlarlar.

Online Biniş Kartı Nedir?

Mobil biniş kartı (barkod) Bagajı olmayan misafirlerin hem web sitesi hem de mobil platformlardan yapabilecekleri check-in işlemlerinde temin edilebilen, hızlıca güvenlik alanını geçme olanağı sağlayan bir QR koddur.