Vodafone dMags dergi paketi nedir?

İçindekiler:

  1. Vodafone dMags dergi paketi nedir?
  2. Dergilik uygulamasını kimler kullanabilir?
  3. Online dergi ne demek?
  4. Turkcell Dergilik uygulaması nedir?
  5. Dergilik aboneliği nedir?
  6. E SCI ne demek?
  7. Turkcell Dergilik uygulamasını kimler kullanabilir?
  8. Dergilikten nasıl internet gelir?
  9. Dergilikte hediye nasıl kazanılır?
  10. Dergilik Midi aboneliği nedir?

Vodafone dMags dergi paketi nedir?

Vodafone dMags Dergi; spordan, sağlığa, seyahatten, iş dünyasına kadar popüler olan yüzlerce dergiyi cebinize getiren dijital dergi okuma platformudur. Vodafone dMags Dergi Paket'i uygulamada geçerli sınırsız internet ve 10 dergi indirme hakkı sunmaktadır.

Dergilik uygulamasını kimler kullanabilir?

Dergilik'ten tüm operatör kullanıcıları faydalanabilir. Dergilik bir Turktell Bilişim Servisleri A.Ş ürünüdür. Turktell Bilişim Servisleri A.Ş.'nin Dergilik içerisinde yer alan dergi ve gazete listesinde değişiklik yapma haklı saklıdır.

Online dergi ne demek?

E-dergi yalnızca elektronik ortamda, genelde de genel ağda yayınlanan dergilere verilen genel ad. Türkiye'de e-dergicilik son dönemlerde oldukça hareketlenmiştir. Birçok site açılmıştır. Elektronik dergiler doğrudan pdf formatında yayınlayanlar olduğu gibi flash formatında da yayınlanabilmektedir.

Turkcell Dergilik uygulaması nedir?

Dergilik, yüzlerce yerli ve yabancı dergi ve gazeteleri iOS ve Android işletim sistemine sahip akıllı telefon ve tabletlerden okumanızı sağlayan dijital okuma uygulamasıdır. ... Bu sayede sevdiğiniz dergileri hep yanınızda taşırsınız.

Dergilik aboneliği nedir?

Dergilik, yüzlerce yerli ve yabancı dergi ve gazeteleri iOS ve Android işletim sistemine sahip akıllı telefon ve tabletlerden okumanızı sağlayan dijital okuma uygulamasıdır. Dergilik'te dergilerin ve gazetelerin hem güncel hem de eski sayılarına ulaşabilirsiniz. Bu sayede sevdiğiniz dergileri hep yanınızda taşırsınız.

E SCI ne demek?

ESCI, Clarivate Analytics tarafından yayımlanan Web of Science kapsamındaki bir bilimsel atıf indeksidir. Bu indeks; Science Citation Index Expanded (SCI-Expanded), Sciences Citation Index (SSCI), gibi daha itibarlı indekslerin bir alt basamağı veya bir gömlek altı olarak tanımlanabilir.

Turkcell Dergilik uygulamasını kimler kullanabilir?

Beğendiğiniz içerikleri Cropy özelliği ile arkadaşların ile paylaşabilirsiniz. Okuduğunuz içeriklerde nerede kaldığını ayraç özelliği ile işaretleyebilirsiniz. Kimler Kullanabilir? Dergilik uygulamasından Türkiye'deki tüm operatör kullanıcıları faydalanabilir.

Dergilikten nasıl internet gelir?

Turkcell dergilik 1 GB bedava internet kampanyasından yararlanmak için uygulamayı telefonunuza indirip ücretsiz olarak kullanıcı girişi yaptığınızda hattınıza anında 1 GB hediye internet yüklenecektir.

Dergilikte hediye nasıl kazanılır?

Turkcell Bireysel ve Kurumsal, Faturalı ve Hazır Kart, aktif ses aboneleri Dijital Operatör Uygulaması üzerinden katılacakları Salla Kazan Kampanyası'ndan kazanacakları hediyelere ek olarak, Dergilik uygulamasına giriş yaptıktan sonra, 24 saat içinde dergi indirmeleri durumunda sürpriz ikinci bir hediye kazanacaklardır ...

Dergilik Midi aboneliği nedir?

Dergilik Midi Paketi: Aylık 100 Dergi İndirme Hakkı, 4 Cihaz Sınırı, Tüm yerli dergileri aylık 16.90TL'ye okuyabilirsiniz. ... Farklı operatör müşterileri; Apple Store veya Google Play üzerinden ayda 19,99 TL ödeyerek standart aylık abonelik ile yüzlerce dergiye sınırsız erişim sağlayabilirler.