Rüyada elinde anahtar kırılması ne demek?

İçindekiler:

  1. Rüyada elinde anahtar kırılması ne demek?
  2. Anahtar kırılması ne anlama gelir?
  3. Rüyada kırık kapı görmek ne anlama gelir?
  4. Rüyada dar kapı görmek nedir?
  5. Rüyada dış kapının kırılması ne anlama gelir?

Rüyada elinde anahtar kırılması ne demek?

Bir kimsenin rüyasında elinde bulunan anahtarın kırıldığını görmesi; o kimsenin muradına erememekle tabir edilir. Rüyada kırık bir anahtarın görülmesi; bir yetimin malına zarar verilmesine sebep olunacağına işaret olunur.

Anahtar kırılması ne anlama gelir?

Rüyada kırık anahtar görmek, maddi bakımdan istenen bir şeyin alınamayacağına işaret eder. Rüya yazarları, kişinin bir şey almak için daha çok çalışması gerektiğine ve emek harcamasının iyi olacağına işaret eder. ... Kırık anahtar görmenin bir diğer hikmeti, bazı işlerde başarısız olmaya delalet eder.

Rüyada kırık kapı görmek ne anlama gelir?

Müjdeli bir haber alacağı ve bu habere ailece sevinecekleri yönünde delalet eder. Bazı rüya alimlerine göre ise yaşanabilecek olan kötü hadiseler karşısında bir süre sorun yaşanacağına yorumlanır.

Rüyada dar kapı görmek nedir?

Rüyada dar bir kapıdan genişliğe çıktığını görmek, geçim sıkıntısından kurtulmaya, üzüntü ve kederden beri olmaya-delâlet eder. Bir kimsenin rüyada bilinmeyen bir kapıdan içeri girdiğini görmesi, düşman üzerine galip olmaya işarettir.

Rüyada dış kapının kırılması ne anlama gelir?

Rüyada kapı kırmak rüya sahibinin girmek istediği bir iş var ise bu işi ertelemesi gerektiğinin habercisidir. Aynı zamanda kişinin eğer bazı hayalleri var ise bu hayallerinin kaybolacağı ve büyük bir üzüntü yaşayacağı şeklinde de ifade edilir.