Kale Kalıp Genel müdür?

İçindekiler:

  1. Kale Kalıp Genel müdür?
  2. Zeynep Bodur Okyay nereli?
  3. Kale Kalıp ne iş yapar?
  4. Kale Grubu sahibi kim?
  5. Zeynep Bodur Okyay kaç doğumlu?
  6. Ibrahim Bodur kimdir ne iş yapar?
  7. Ibrahim Bodur aslen nereli?
  8. Kale Silah Sanayi nerede?
  9. Kale Kalıp nasıl bir firma?
  10. Zeynep Bodur Okyay kimdir ne iş yapar?
  11. Zeynep Bodur kiminle evli?
  12. Ibrahim Bodur nerede MBA yapmıştır?

Kale Kalıp Genel müdür?

Selim EROL - General Manager | AS9100 Aerospace Experienced Auditor (AEA) | M.Sc. - Kale Kalıp | LinkedIn.

Zeynep Bodur Okyay nereli?

1964 yılında İstanbul'da doğdu. 1985 yılında İtalyan Lisesi'ni bitirdikten sonra 1989 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi, İşletme Mühendisliği Bölümü'nden mezun oldu. 19 yılları arasında Harvard Üniversite'sinde lisansüstü yönetici yetiştirme programına katıldı.

Kale Kalıp ne iş yapar?

KALEKALIP, 1969 yılında seramik yer ve duvar karosu üretiminde kullanılan kalıpları üretmek üzere İstanbul'da kurulmuştur. KALEKALIP, 1970'li yıllarda hassas kalıp üretim kabiliyetlerini kullanarak G3 silahının parçalarının kalıplarının üretiminde rol almıştır.

Kale Grubu sahibi kim?

Kale Holding, Türkiye'de kurulan ve uluslararası alanda faaliyet gösteren holding kuruluşu. Başta seramik olmak üzere makine ve parça imalatı, savunma, kimya, elektrik malzemeleri, enerji, bilişim, nakliye, turizm ve gıda alanlarında faaliyet gösterir. 26 Temmuz 1957'de, Kalebodur Seramik Sanayi A.Ş.

Zeynep Bodur Okyay kaç doğumlu?

1964 (57 yıl yaşında) Zeynep Bodur Okyay/Doğum tarihi 1964 yılında İstanbul'da doğdu. 1985 yılında İtalyan Lisesi'ni bitirdikten sonra 1989 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi, İşletme Mühendisliği Bölümü'nden mezun oldu. 19 yılları arasında Harvard Üniversite'sinde lisansüstü yönetici yetiştirme programına katıldı.

Ibrahim Bodur kimdir ne iş yapar?

Babasının ve kayınpederinin ortaklığı ile 1951 yılı sonunda, Bodur-Eğinlioğlu Edirnekapı Pamuk İpliği Fabrikası'nı kurdu. ... İbrahim Bodur, 1976 yılında İSO Meclis Başkanlığı'na seçildi. 1976 yılından 1992 yılına kadar aralıksız 16 yıl, İstanbul Sanayi Odası Meclis Başkanı olarak, en uzun süreli görev yapan isim oldu.

Ibrahim Bodur aslen nereli?

Kale Grubu Kurucusu ve Onursal Başkanı 1928 yılında, Çanakkale ilinin, 1934 yılında adı Atatürk tarafından konulan Yenice ilçesi Nevruz köyünde doğan İbrahim Bodur, "Ticaret bireyleri, sanayi toplumları zenginleştirir" sözleriyle vecizeleşen, Türkiye'nin sanayileşmesine adanmış abide bir hayat yaşadı.

Kale Silah Sanayi nerede?

KALE SİLAH MAKİNA VE METAL SAN. TİC.LTD.ŞTİ. | | Beyşehir Konya , 0332 500 00 90 Bulurum.com.

Kale Kalıp nasıl bir firma?

KALEKALIP, 1969 yılında seramik yer ve duvar karosu üretiminde kullanılan kalıpları üretmek üzere İstanbul'da kurulmuştur. ... 2015 yılından sonraki süreçte kullanıcılarına yeni nesil, özgün ve taktiksel kabiliyetleri yüksek ürünler sunmak amacıyla, KALEKALIP KCR (KALEKALIP Combat Rifle) ürün ailelerini oluşturmuştur.

Zeynep Bodur Okyay kimdir ne iş yapar?

Zeynep Bodur Okyay pek çok sivil toplum kuruluşu, dernek, vakıf ve odanın yönetim kurullarında faal olarak çalışıyor. ... İtalyanca ve İngilizce bilen Zeynep Bodur Okyay, Kale Grubu Şirketleri Teknik Bölüm Başkanı olarak görev yapan Osman Okyay ile evli ve bir çocuk annesidir.

Zeynep Bodur kiminle evli?

İtalyanca ve İngilizce bilen Zeynep Bodur Okyay, Kale Grubu Şirketleri Teknik Bölüm Başkanı olarak görev yapan Osman Okyay ile evli ve bir çocuk annesidir.

Ibrahim Bodur nerede MBA yapmıştır?

Robert Kolej'de ekonomi ve edebiyat bölümlerini aynı sürede bitirerek mezun oldu. Amerika Birleşik Devletleri'nde İş İdaresi ihtisasını (MBA) tamamlayıp, 1951'de Türkiye'ye döndü.