Xiaomi Mi Band 3 kaç TL?

İçindekiler:

  1. Xiaomi Mi Band 3 kaç TL?
  2. Xiaomi Mi Band 3 iphone ile uyumlu mu?
  3. Mi Band 3 Türkçe var mı?
  4. Mi Band 4 dil değiştirme nasıl yapılır?
  5. Xiaomi Mi Watch su geçirir mi?
  6. Mi 5 bileklik su geçirir mi?

Xiaomi Mi Band 3 kaç TL?

Xiaomi Mi Band 3 Akıllı Bileklik İle En Çok Karşılaştırılanlar
Xiaomi Mi Band 3 Akıllı BileklikXiaomi Mi Band 4 Siyah Akıllı Bileklik
Fiyat244,02 TL 5 satıcı249,00 TL 8 satıcı
Popülerlik5. Popüler Xiaomi Akıllı Bileklik3. Popüler Xiaomi Akıllı Bileklik
Ortalama Puan12 yorum27 yorum
AdımsayarVarVar
8 satır daha

Xiaomi Mi Band 3 iphone ile uyumlu mu?

Bluetooth 4.2 ve NFC bağlantı noktalarına sahip olan Mi Band 3 akıllı bileklik, Türkiye'de GearBest üzerinde 150 TL civarında bir fiyata satılıyor. Yakında İstanbul'da açılacak olan Xiaomi mağazalarında da satılacak olan Xiaomi Mi Band 3, iOS ve Android uygulamaları ile kullanılabiliyor.

Mi Band 3 Türkçe var mı?

Xiaomi Mi Band 3 henüz dağıtıma sunulan v2.2.0.14 versiyon numaralı güncelleme ile Türkçe dil desteğine kavuştu. ... Malumunuz akıllı bileklikte Türkçe dil desteği mevcut değildi, ancak aktifleştirmek için belli dosyaları yüklemeniz gerekiyordu. Son güncelleme ile artık buna gerek kalmadı.

Mi Band 4 dil değiştirme nasıl yapılır?

Bluetooth ile Mi Band 4'e bağlandıktan sonra Mi Fit uygulamasına girip Mi Band 4 ayarlarına giriniz. “Güncellemeleri kontrol et” seçeneğine basarak güncellemeyi bilekliğinize yükleyebilirsiniz. Güncelleme sonrasında bir değişiklik yapmaya gerek kalmadan Türkçe arayüze geçiş yapacaksınız.

Xiaomi Mi Watch su geçirir mi?

Xiaomi mi watch akıllı saat, 1,39 inch AMOLED ekrana sahiptir. Ekran çözünürlüğü ise 4 pikseldir. Xiaomi Mi Watch Akıllı Saatin, Suya Karşı Dayanıklılığı Var ? Xiaomi mi watch akıllı saat, 5 ATM su geçirmezlik derecesi sayesinde yaklaşık 50 metre derinliğe kadar suya dayanıklılığı bulunur.

Mi 5 bileklik su geçirir mi?

Xiaomi mi band 5 akıllı bileklik, 5ATM (50 metre) suya dayanıklılık sensörü ile suya ve toza karşı dayanıklı şekilde çalışmaktadır.