Aldara krem yuze surulur mu?

İçindekiler:

  1. Aldara krem yuze surulur mu?
  2. Aldara krem cilde zarar verir mi?
  3. Aldara krem her gün kullanılır mı?
  4. Aldara krem ise yarar mi?

Aldara krem yuze surulur mu?

ALDARA sadece sağlıklı bir bağışıklık sistemine sahip olan hastalardaki yüz ve saçlı deri üzerindeki düz aktinik keratozda kullanılır.

Aldara krem cilde zarar verir mi?

Uyguladıktan sonra tedavi bölgesini bez veya bandajla kapatmayın. Aldara'yı doktorunuzun belirttiği şekilde kullanın. Daha büyük veya daha küçük miktarlarda veya tavsiye edilenden daha uzun süre kullanmayın. Bu ilacın çok fazla kullanılması veya çok uzun süre kullanılması ciddi cilt reaksiyonları riskini artırabilir.

Aldara krem her gün kullanılır mı?

Genellikle 6 hafta boyunca haftada 5 kez (pazartesiden cumaya kadar her gün) uygulanır. Hafta sonları kullanılmaz. Uygulamadan önce ellerinizi ve tedavi bölgesini yıkayıp kurulayın. Yeni bir saşe açın ve tedavi alanı ile 1 cm'lik çevresine kremi uygulayın.

Aldara krem ise yarar mi?

Aldara krem, genel olarak genital siğil gibi cilt hastalıklarının tedavisinde kullanılır. Sadece harici kullanım için uygundur ve kesinlikle doktor önerisi olmadan kullanılmamalıdır. Ayrıca Aldara krem muadili bulunan bir ilaç değildir. Aldara, 12 saşe halinde, her birinde 25 gram krem barındıran bir ilaçtır.