Whatsapp Plus özellikleri nelerdir?

İçindekiler:

  1. Whatsapp Plus özellikleri nelerdir?
  2. Whatsapp QR kod ne işe yarar?
  3. Whatsapp uygulama silersem ne olur?
  4. WhatsApp silinince konuşmalar gider mi?
  5. WhatsApp silinince tekrar yüklenir mi?
  6. WhatsApp veri silince ne olur?

Whatsapp Plus özellikleri nelerdir?

Whatsapp Plus Özellikleri

  • Mavi tık kapatma.
  • Yazıyor ifadesini gizleme.
  • Okundu işaretini saklama.
  • Profilinize bakanları görme.
  • Farklı tema seçenekleri.
  • Geçmiş kayıtları tutma.

Whatsapp QR kod ne işe yarar?

Uygulama, WhatsApp Web işlemcisinin QR kodunu kullarak karşı tarafa kendini bilgisayar olarak tanıtıyor. ... QR okuttuğunuz telefona gelen bütün WhatsApp mesajları artık sizin telefonuza anlık olarak inecekcektir.

Whatsapp uygulama silersem ne olur?

Uygulamayı kaldırmak, yalnızca telefonunuzdan sildiğiniz anlamına gelir. Bunu yaptıktan sonra, o dönemde mesaj gönderip alamayacağınız için hesabınıza geçici olarak erişiminizi kaybedersiniz.

WhatsApp silinince konuşmalar gider mi?

WhatsApp uygulamasını telefonunuzdan kaldırdığınız da mesajlarınız silinmez gruplardan çıkılmaz. Böyle bir durumda WhatsApp iletişiminiz kesilir ve gruplarınıza yapılan mesajlaşmaları göremezsiniz. Uygulamayı tekrar yüklediğinizde her şey eski yerine gelir.

WhatsApp silinince tekrar yüklenir mi?

Hesabınızı silerseniz: Hesabınıza tekrar erişemezsiniz. Yedekleme sistemlerinde saklanan verilerin silinmesi 90 güne kadar sürebilir. Bilgileriniz bu süre zarfında WhatsApp'ta erişilebilir değildir.

WhatsApp veri silince ne olur?

Başka bir deyişle, verileri silmek uygulamayı sıfırlamaya eşdeğerdir. ... Verileri silmek uygulama güncellemelerini silmez. Verilerini sildikten sonra uygulamayı açtığınızda, telefonunuzda daha önce yüklü olan en son sürümü göreceksiniz. Aynı şekilde, verileri silmek hesaplarınızın hiçbirini silmez.