E-Devlet'ten e-bordro nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. E-Devlet'ten e-bordro nasıl alınır?
  2. E-Devlet aracılığı ile maaşımı nasıl öğrenebilirim?
  3. Ek gelir belgesi nasıl alınır?
  4. E devletten maaş bordrosuna nasıl bakılır?

E-Devlet'ten e-bordro nasıl alınır?

Sisteme giriş yapıp e-Hizmetler kısmından veya yukarıda bulunan arama bölümünden yararlanmak istediğiniz hizmetin adını girin. 5. e-bordro yazmanızın ardından bu hizmetin adı karşınıza çıkacaktır. Sonrasında Maliye Bakanlığı e-Bordro Sorgulama hizmetine tıklayın. Açılan ekrandan görüntülemek istediğiniz bordroyu seçin.

E-Devlet aracılığı ile maaşımı nasıl öğrenebilirim?

Sisteme giriş yapıp e-Hizmetler kısmından veya yukarıda bulunan arama bölümünden yararlanmak istediğiniz hizmetin adını girin. 5. e-Bordro yazmanızın ardından bu hizmetin adı karşınıza çıkacaktır. Sonrasında Maliye Bakanlığı e-Bordro Sorgulama hizmetine tıklayın. Açılan ekrandan görüntülemek istediğiniz bordroyu seçin.

Ek gelir belgesi nasıl alınır?

Ek gelir belgesi nereden alınır ? Ek gelir belgesi neyi gelir göstereceğiniz kararı ile başlar eğer kira geliriniz varsa emlak vergisinin ödendi belgesi ve kira kontratı ya da kiranın yattığı banka dekontu yeterlidir, bu belgeler banka ve vergi dairesinden alınabilir.

E devletten maaş bordrosuna nasıl bakılır?

Öncelikle e-Devlet için https://www.turkiye.gov.tr/ adresine tıklayın. Sisteme T.C. kimlik numaranız ve e-Devlet şifreniz ile giriş yaptıktan sonra, e-Hizmetler kısmından, e-Bordro yazarak, çıkan Hazine ve Maliye Bakanlığı e-Bordro Hizmeti sekmesine tıklayın. Maaş bordronuz karşınıza çıkacaktır.