Cam lekesini ne çıkartır?

İçindekiler:

  1. Cam lekesini ne çıkartır?
  2. Cam sakizi elden nasil temizlenir?
  3. Reçine ne ile temizlenir?
  4. Camdaki kalıcı lekeler nasıl çıkar?
  5. Araç reçine lekesi nasıl çıkar?

Cam lekesini ne çıkartır?

Camları sileceğiniz suya birkaç damla sirke ekleyerek camlarınızın parlamasını izleyebilirsiniz. Cam sileceğiniz bezi normal bezlerden seçmek yerine mikrofiber bezlerden seçerseniz camdaki lekeleri çıkarmanız daha kolay olacaktır.

Cam sakizi elden nasil temizlenir?

Eczanelerde bulunan has aseton ile elinizdeki çam sakızı lekesinin temizlenmesini sağlayabilirsiniz. Çok az döktüğünüz aseton, çam sakızını biraz yumuşattıktan sonra kazıyarak elinizin temizlenmesini sağlayabilirsiniz. Çam sakızı hiçbir leke kalmadan çıktıktan sonra da elinizi sabunlayarak temizleyebilirsiniz.

Reçine ne ile temizlenir?

Kıyafetlerde olduğu gibi aseton yöntemi işe yaramaktadır. Aracınızın lekeli bölgesine, aseton döküp pamuk ile sildiğinizde reçine lekesi çıkar.

Camdaki kalıcı lekeler nasıl çıkar?

Sirke çözeltisi ile temizlik bezini doyurun. Bezle cam bölümleri silin. İsterseniz bezi lekeli olan bölümün üzerine koyun bekletebilirsiniz. Ardından elinizdeki bezle lekeleri iyice ovun.

Araç reçine lekesi nasıl çıkar?

Bir mikrofiber beze alkol damlatın. Birkaç dakika bekledikten sonra reçine üzerine ovalayarak sürün. Reçine lekesinin çıkması için alkol çözüm sunabilir. Boya yüzeyine alkolü dökerek uygulamayın, zarar verebilirsiniz.