Karbon Peeling lekeleri geçirir mi?

İçindekiler:

  1. Karbon Peeling lekeleri geçirir mi?
  2. Karbon Peeling kaçıncı seansta etki eder?
  3. Karbon Peeling sonrası makyaj yapılır mı?
  4. Karbon peeling sivilce izlerini geçirir mi?
  5. Karbon peeling iz bırakır mı?
  6. Karbon peeling hangi aralıklarla yapılır?

Karbon Peeling lekeleri geçirir mi?

Lazerle karbon peeling uygulaması güneş lekeleri, akne lekeleri, yaşlılık lekeleri gibi cilt lekeleri, siyah noktalar, derin olmayan kırışıklıklar, geniş gözenekler, cilt sarkmaları, cildin aşırı yağlanması gibi pek çok farklı cilt problemlerine çözüm olmaktadır.

Karbon Peeling kaçıncı seansta etki eder?

Karbon peeling uygulamasının etkileri ilk seanstan itibaren görülmeye başlanır. Bununla birlikte her seans sonrasında etki süresi artmaktadır. Nihai sonuç ise son seansın ardından ilk hafta içerisinde oluşmaktadır.

Karbon Peeling sonrası makyaj yapılır mı?

Karbon Peeling Yaptıranları Dikkat Etmesi Gerekenler Karbon peeling seansının yapıldığı gün boyunca makyaj yapılmamalıdır. İşlemden sonra en az 6 saat boyunca uygulama bölgesinin suyla teması engellenmelidir. Kısa vadede maksimum 10 seans uygulanabilecek bir tedavi yöntemidir.

Karbon peeling sivilce izlerini geçirir mi?

Yenilemek ve gençleştirmek prensibiyle çalışan karbon peeling; çeşitli sebeplerle oluşan cilt lekelerinin giderilmesinde, genişlemiş gözeneklerin sıkılaştırılmasında, sivilce ve sivilce izlerinin tedavisinde çok kısa sürede etkili sonuçlar elde etmemizi sağlayan, güçlü bir cilt bakımı sistemidir.

Karbon peeling iz bırakır mı?

Hızlı ve kısa zamanda başarılı sonuçlar veren bir yöntemdir. Ugulama sonrası ciltte iz bırakmaz. İşlemden sonra ciltte yara ve kabuk oluşmaz. Uygulama esnasında hiçbir şekilde acı hissi yoktur.

Karbon peeling hangi aralıklarla yapılır?

Amaçlanan tedavi doğrultusunda 1 hafta ara ile gerçekleştirilecek 4 – 5 seans yeterli olmaktadır. Leke tedavilerinde uygulama 10 seansa kadar çıkarılabilir. Uygulamanın etkileri hemen uygulama sonrası ciltte parlaklık ve canlılık hemen uygulama sonrası ortaya çıkan etkileridir.