Uludağ Üniversitesi Ekonometri kaç yıllık?

İçindekiler:

  1. Uludağ Üniversitesi Ekonometri kaç yıllık?
  2. Uludağ Üniversitesi Ekonometri hangi fakültede?
  3. Uludağ Üniversitesi iktisat kaç yıllık?
  4. Uludağ Üniversitesi IIBF ne zaman açıldı?
  5. Iibf fakültesinde hangi bölümler var?
  6. Uludağ işletme kaç yıl?
  7. Uludağ iktisat hazırlık var mı?
  8. Transkript nereden alınır Uludağ Üniversitesi?
  9. Iktisadi ve idari bilimler Nedir anlamı?
  10. Bursa Uludağ iktisat hazırlık var mı?

Uludağ Üniversitesi Ekonometri kaç yıllık?

109710233 | Bursa Uludağ Üniversitesi Ekonometri Bölümü (4 yıllık lisans) 2020 taban, tavan puanları ve başarı sıralamasını haberimizde bulabilirsiniz.

Uludağ Üniversitesi Ekonometri hangi fakültede?

Bursa Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi.

Uludağ Üniversitesi iktisat kaç yıllık?

109730113 | Bursa Uludağ Üniversitesi İktisat Bölümü (4 yıllık lisans) 2020 taban, tavan puanları ve başarı sıralamasını haberimizde bulabilirsiniz. Haberimiz Bursa ilimizde yer alan Bursa Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tercihi yapmayı düşünen öğrencilerimize rehber olacaktır.

Uludağ Üniversitesi IIBF ne zaman açıldı?

Bursa'da 7334 Sayılı Kanuna göre 1970 yılında kurulan ve 450 öğrenci ile eğitim – öğretime başlayan Bursa İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi ve Bursa İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'ne bağlı olarak kurulmuş bulunan Balıkesir İşletmecilik ve Turizm Yüksek Okulu ile 1873 Sayılı Kanuna göre 1974 yılında kurulan ve ...

Iibf fakültesinde hangi bölümler var?

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
  • İktisat.
  • İşletme.
  • Maliye.
  • Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi.
  • Yönetim Bilişim Sistemleri.
  • Uluslararası İlişkiler.
  • Başvuru Şartları

Uludağ işletme kaç yıl?

109730122 | Bursa Uludağ Üniversitesi İşletme Bölümü (4 yıllık lisans) 2020 taban, tavan puanları ve başarı sıralamasını haberimizde bulabilirsiniz.

Uludağ iktisat hazırlık var mı?

Bk. 4 İsteyen öğrencilere kontenjan dâhilinde (bazı üniversiteler için kontenjana bağlı olmaksızın) bir yıl süreli yabancı dil hazırlık programı uygulanır.

Transkript nereden alınır Uludağ Üniversitesi?

Tamamlanan çalışma kapsamında ülkemizdeki bütün üniversitelerde, Lisans ve Lisansüstünde hali hazırda öğrenci olan ve mezun olacak öğrenciler transkript belgelerini, YÖK'ün e-devlet kapısı üzerindeki alana giriş yaparak “Transkript Belgesi Sorgulama” kısmından ücretsiz, kolay ve hızlı bir şekilde temin edebilecek.

Iktisadi ve idari bilimler Nedir anlamı?

İktisadi ve idari bilimler fakültesi (İİBF) toplumun yönetici ve vasıflı personel ihtiyacını karşılayacak şahıslar yetiştiren fakültedir. Türkiye'nin hemen her üniversitesinde bulunmaktadır. Bazı üniversitelerde ise yalnızca siyasal bilgiler fakültesi, işletme fakültesi veya iktisat fakültesi bulunmaktadır.

Bursa Uludağ iktisat hazırlık var mı?

Bk. 4 İsteyen öğrencilere kontenjan dâhilinde (bazı üniversiteler için kontenjana bağlı olmaksızın) bir yıl süreli yabancı dil hazırlık programı uygulanır.